Nieuws

Hier vindt u het nieuwsarchief van VVD Giessenlanden

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Een sterke economie maakt het leven van mensen prettiger

Provinciale politiek; geplaatst op woensdag 27 april 2016

Economische kansen liggen er vaak in regionale samenwerking. Dat gaat in ons deel van het land nog niet altijd even goed. De Randstad met omliggende regio blijft achter bij de Europese concurrenten. Daarom wil de VVD dat provincies en gemeenten slimmer samenwerken.

Lees meer

VVD: de overstap tussen auto en fiets moet makkelijker

Provinciale politiek; geplaatst op dinsdag 26 april 2016

Het moet gemakkelijker worden om deels met de auto en deels met de fiets naar je werk te gaan. Dat vindt de VVD in Zuid-Holland. De liberalen kregen in Provinciale Staten unanieme steun voor het plan om overstapplaatsen met parkeerplaatsen én fietsenstallingen te creëren.

Lees meer

Gemeente Giessenlanden ontwikkelt omgevingsvisie met samenleving

Giessenlandse politiek; geplaatst op donderdag 21 april 2016

De gemeente Giessenlanden is gestart met het ontwikkelen van een omgevingsvisie. Deze visie beschrijft de gewenste toekomst van de woon, werk en leefomgeving van onze dorpen en het buitengebied.

Lees meer

Volgende week woensdag is het zover: het referendum

Landelijke politiek; geplaatst op zaterdag 2 april 2016

U krijgt in uw omgeving vast veel vragen hierover. En waarschijnlijk heeft u zelf ook vragen over de inhoud van het referendum. Ons standpunt is glashelder: wij zijn voor. Hieronder leest u waarom.
 

Lees meer

Woonzorgproject Giessenburg

Dossier Giessenburg; geplaatst op zondag 27 maart 2016

Omnivera GWZ heeft een aangepast en verbeterd schetsplan voorgelegd voor woonzorgproject ‘De Groene Wei’ in Giessenburg. Dit alles heeft te maken met de gewijzigde wetgeving voor de corporaties.

Lees meer

Alzheimertrefpunt van start in Giessenlanden

Dossier Wmo & Zorg; geplaatst op zaterdag 26 maart 2016

Op 26 mei vindt in De Zes Molens de eerste bijeenkomst plaats van het Alzheimertrefpunt in Giessenlanden. Het trefpunt is opgezet in het kader van de inzet van Giessenlanden voor een dementievriendelijke gemeente.

Lees meer

Ambulancedienst en HAP's leggen werkafspraken vast

Dossier Wmo & Zorg; geplaatst op dinsdag 23 februari 2016

Ambulancezorg en huisartsenzorg grenzen nauw aan elkaar en overlappen elkaar deels. Het is daarom belangrijk dat de zorgverleners goed van elkaar weten wie wat doet, waar ieders verantwoordelijkheid begint en eindigt en hoe ze patiënten aan elkaar overdragen.

Lees meer

Reactie op vraag Ad van Duin over Hartveilig Wonen

Dossier Wmo & Zorg; geplaatst op zaterdag 20 februari 2016

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst over het Waardje in Arkel heb ik enkele mensen van de EHBO uit Arkel gesproken over het project HartveiligWonen. Men was hier, op z'n zachts uitgedrukt, niet mee ingenomen, daar de EHBO afdelingen in Giessenlanden niet betrokken zouden zijn geweest bij de voorbereiding van het gekozen systeem!

Lees meer

Informatie over samenwerkingsverbanden sociale veiligheid?

Dossier Wmo & Zorg; geplaatst op vrijdag 19 februari 2016

Op het gebied van sociale veiligheid, of daaraan direct gelieerd, maakt de gemeente Giessenlanden onderdeel uit van een achttal samenwerkingsverbanden en of neemt producten af bij partners. Bijgaand een overzicht van wat het samenwerkingsverband/partner doet.

Lees meer

Activiteitenzone Giessenburg en MFC Hoogblokland

Dossier (ver)Bouwen; geplaatst op donderdag 18 februari 2016

De gemeente Giessenlanden heeft de afgelopen periode met veel betrokken partijen toegewerkt naar plannen voor zowel de Activiteitenzone Giessenburg als het Multifunctioneel centrum in Hoogblokland. De gemeenteraad neemt op 31 maart 2016 een besluit over beide voorstellen. 

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap