Mevrouw Femmy Jonker beoogd gemeentesecretaris voor Molenlanden

Molenlanden (herindeling) geplaatst op dinsdag 27 maart 2018

Trefwoorden: gemeentesecretaris, molenlanden

Femmy Jonker is op 27 maart benoemd als beoogd gemeentesecretaris voor de nieuwe gemeente Molenlanden. Zij gaat per 1 mei 2018 aan de slag. Eerst als projectleider herindeling, omdat de gemeente Molenlanden nog niet bestaat. Als op 1 januari 2019 de nieuwe gemeente een feit is, kan zij benoemd worden tot gemeentesecretaris/algemeen directeur.
 
Femmy Jonker is 38 jaar en woont in De Meern. Zij is eigenaar van een organisatieadviesbureau en werkte daarvoor onder andere als hoofd programmabureau herindeling in de gemeente Alphen aan den Rijn. In die functies heeft zij ruime ervaring opgedaan met het werken in en fuseren van gemeenten. 
 
Verbindende kwaliteiten
Colleges van Giessenlanden en Molenwaard: “We denken met Femmy Jonker een gedreven en ambitieuze gemeentesecretaris te hebben gevonden. Iemand met verbindende kwaliteiten die verder kan bouwen aan één nieuwe organisatie die verrast in uitstekende dienstverlening en een kerngerichte aanpak samen met inwoners.”
 
Voorbereiding fusie
Femmy Jonker gaat per 1 mei 2018 aan de slag. Omdat de gemeente Molenlanden nog niet bestaat, wordt zij eerst projectleider herindeling. In deze functie gaat zij zich de rest van dit jaar bezighouden met de verdere voorbereiding van de fusie en het vormgeven van de nieuwe ambtelijke organisatie. De huidige gemeentesecretarissen blijven verantwoordelijk voor de organisatie van hun eigen gemeenten. Als op 1 januari 2019 de gemeente Molenlanden een feit is, kan zij benoemd worden tot gemeentesecretaris/algemeen directeur.

 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Mevrouw Femmy Jonker beoogd gemeentesecretaris voor Molenlanden ' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap