Herindelingsontwerp ter inzage

Molenlanden (herindeling) geplaatst op vrijdag 3 februari 2017

Trefwoorden: herindelingsontwerp

Op maandag 30 januari 2017 hebben de gemeenteraden van Giessenlanden en Molenwaard het herindelingsontwerp vastgesteld. Dit herindelingsontwerp maakt deel uit van het proces om te komen tot een fusie van deze gemeenten per 1 januari 2019. De interactieve pdf met als titel ‘Op weg naar Alblasserwaard’ is te vinden op: www.opwegnaaralblasserwaard.nl.

Zienswijzen

Vanaf 2 februari 2017 kunt u het herindelingsontwerp gedurende 8 weken digitaal inzien op www.opwegnaaralblasserwaard.nl. Ook kunt u het herindelingsontwerp inzien bij de balie van het gemeentehuis van Giessenlanden, Groeneweg 33 te Hoornaar of in Molenwaard bij de bibliotheek in Nieuw-Lekkerland, Raadhuisplein 1.

Het is voor iedereen (inwoners, ondernemers, partners en andere overheden) mogelijk om een zienswijze in te dienen. De schriftelijke zienswijze kunt u binnen de hierboven genoemde termijn sturen naar het projectbureau Alblasserwaard, dat werkt voor beide gemeenten. Richt uw zienswijze aan het college van b en w van Giessenlanden en/of Molenwaard, p.a.: Postbus 1, 4223 ZG te Hoornaar of lever het digitaal aan via e-mailadres: info@giessenlanden.nl.


 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Herindelingsontwerp ter inzage' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap