Dossier Sociaal

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over sociale onderwerpen. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3

RSD merkt gevolgen crisis

Dossier Sociaal; geplaatst op vrijdag 2 april 2010

Het Algemeen Bestuur van de Regionale Sociale Dienst en Kredietbank Alblasserwaard/Vijfheerenlanden (RSD) heeft op 18 maart de jaarrekening goedgekeurd.

In 2009 heeft de RSD haar cliƫntenbestand zien groeien en dat was de eerste keer in haar bestaan

Lees meer

Gemeenten moeten betalen voor lokale omroep

Dossier Sociaal; geplaatst op woensdag 6 januari 2010

Vanaf 1 januari 2010 zijn gemeenten verplicht een publieke lokale omroep te financieren, de zogenoemde geldende zorgplicht. Gemeenten, zoals Gorinchem enkele jaren geleden, ontkomen niet meer aan het niet-financieren van een plaatselijke zender.
 

Lees meer

Aan de slag met alcoholjeugd

Dossier Sociaal; geplaatst op woensdag 30 december 2009

Met ingang van het nieuwe jaar kunnen jongeren die zinloos het alarmnummer 112 hebben gebeld en jongeren die een strafbaar 'alcoholfeit' hebben gepleegd naar Halt worden doorverwezen.

Lees meer

Seniorenraad nieuwe stijl van start

Dossier Sociaal; geplaatst op dinsdag 12 februari 2008

Wethouder Hans Freije heeft maandag jl. in Giessenlanden de seniorenraad nieuwe stijl geĆÆnstalleerd.De seniorenraad is niet langer een adviesorgaan van de gemeenteraad, maar werkt vanaf deze week onafhankelijk. 

Lees meer

Vrijwilligers & Ondernemers laten de buurtbus rijden!

Dossier Sociaal; geplaatst op donderdag 4 oktober 2007

In het kantoor van de Rabobank in Giessenburg werd onlangs het sponsorcontract tussen de Rabobanken Alblasserwaard Noord en Oost, Drechtsteden, Sliedrecht-Graafstroom en Vijfheerenlanden getekend met de drie buurtbusverenigingen in de regio.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap