Dossier Giessenburg

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over dit onderwerp. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3

Geen tekst op dak in Giessenlanden

Dossier Giessenburg; geplaatst op dinsdag 27 januari 2009

Gemeente Giessenlanden blijft bij haar standpunt dat de heer Van Ooijen de tekst 'Jezus redt' van het dak van de woning aan de Langeraadweg in Giessenburg moet verwijderen.

Lees meer

Gedoogbeschikking voor 51 recreatiewoningen

Dossier Giessenburg; geplaatst op woensdag 21 januari 2009

Gemeente Giessenlanden gaat handhavend optreden tegen permanente bewoning van in elk geval 16 woningen op de recreatieparken De Giessenburg en Bilderhof. Dat is de uitkomst van een onderzoek.

 

Lees meer

Blijft er toekomst voor het Giessenburgse bedrijventerrein..?

Dossier Giessenburg; geplaatst op dinsdag 30 december 2008

Die vraag leeft onder de Giessenlandse partijen. De basis voor de onrust: in de structuurvisie van Giessenlanden - een verzameling van richtlijnen hoe de gemeente zich de komende jaren zou moeten ontwikkelen - was bij het Giessenburgse bedrijventerrein het woord ‘saneren’ gevallen.

Lees meer

Permanent wonen in recreatiewoningen niet toegestaan!

Dossier Giessenburg; geplaatst op maandag 14 april 2008

Giessenlanden gaat permanente bewoning van recreatiewoningen in de gemeente niet toestaan. De VVD deed als enige fractie in de raad donderdag een vergeefse poging de collega-partijen op andere gedachten te brengen.

Lees meer

Wonen of niet wonen in vakantiehuisjes...!

Dossier Giessenburg; geplaatst op vrijdag 21 maart 2008

Gemeenten moeten voor 1 januari 2010 mensen die permanent in een vakantiehuisje wonen, uitsluitsel geven of ze mogen blijven.Minister Cramer (VROM) is het getalm beu en heeft gisteren laten weten dat ze gemeenten via een tijdelijke wet gaat dwingen knopen door te hakken.

Lees meer

Politieke dilemma's rondom wonen in recreatiehuisjes!

Dossier Giessenburg; geplaatst op dinsdag 11 maart 2008

Rond de permanente bewoning van vakantiehuizen is een impasse ontstaan. De bewoners zitten er niet legaal, maar een definitieve oplossing is niet in zicht. „We komen er niet uit.” Waren de woorden op een congres in Gelderland over bewoning van recreatiewoningen.

Lees meer

Permanente bewoning..?

Dossier Giessenburg; geplaatst op zondag 2 maart 2008

Giessenlanden verwacht onrust op de recreatieparken De Bilderhof en De Giessenburg. De gemeente wil in het voorjaar optreden tegen het permanent wonen in vakantiehuisjes.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap