Dossier Schelluinen

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over dit onderwerp. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst.
Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5

Rem op voortgang transportcentrum Schelluinen-West..?

Dossier Schelluinen; geplaatst op vrijdag 31 oktober 2008

De Nederlandse transportsector, één van de belangrijkste pijlers van onze economie, krijgt als gevolg van de economische- en kredietcrisis een genadeloze dreun uitgedeeld. Minstens honderd ondernemingen moeten nog dit jaar noodgedwongen hun deuren sluiten.

Lees meer

Raad stemt in met bouw turborotonde

Dossier Schelluinen; geplaatst op zondag 28 september 2008

Gemeentebelangen en de VVD waren mordicus tegen het voorstel van B&W. Volgens beide fracties moest echt gezocht worden naar veiliger opties. VVD'er Bert Snoek diende daartoe een motie in die echter geen meerderheid kreeg

Lees meer

Onderzoek Schelluinen naar tunnel en alternatieven

Dossier Schelluinen; geplaatst op dinsdag 29 april 2008

Een onafhankelijk bureau gaat de mogelijkheid van een (fiets)tunnel onder de kruising Zandkade-N216 nabij Schelluinen onderzoeken. Een door PvdA, CU en VVD ingediend amendement van die strekking werd donderdagavond door het college overgenomen.

Lees meer

Raad wil onafhankelijk onderzoek aanpassing rotonde Zandkade

Dossier Schelluinen; geplaatst op dinsdag 15 april 2008

De meerderheid van de Giessenlandse raad wil alsnog een tweede onderzoek naar de meest veilig manier om de rotonde Zandkade in Schelluinen aan te passen. Het college had zich al geschaard achter de conclusie van het bureau DHV dat een ongelijkvloerse kruising niet tot de mogelijkheden behoort.

Lees meer

Betuwelijn wacht op 1000ste trein

Dossier Schelluinen; geplaatst op zondag 6 april 2008

Met de Betuwelijn schiet het nog altijd maar niet op. Te weinig locomotieven paraat, problemen met de beveiliging en verschillende systemen. Toch wordt uitgekeken naar de duizendste trein.

Lees meer

Inwoners Schelluinen vrezen onveilige situatie met 'turborotonde'

Dossier Schelluinen; geplaatst op donderdag 21 februari 2008 door Ad van Duin

Inwoners van Schelluinen hebben ernstige zorgen geuit over de verkeersplannen van de gemeente Giessenlanden. Zij vrezen voor het lot van overstekende fietsers bij de komst van een meerstrooksrotonde.  

Lees meer

Transportcentrum Schelluinen-West geblokkeerd

Dossier Schelluinen; geplaatst op vrijdag 15 februari 2008

De Raad van State heeft een stokje gestoken voor de aanleg van het nieuwe transportcentrum Schelluinen-West.De Raad heeft het bestemmingsplan geschorst omdat het vreest dat de luchtkwaliteit rond het centrum en de nabijgelegen A15 teveel zal verslechteren. 

Lees meer

Raad van State doet onderzoek naar Schelluinen-West

Dossier Schelluinen; geplaatst op zaterdag 9 februari 2008

De Raad van State gaat uitgebreid onderzoeken of Schelluinen-West op de huidige geplande locatie door de beugel kan. Ook wordt gekeken of het luchtkwaliteitonderzoek in orde is. Het bestemmingsplan wordt voorlopig nog niet geschorst.

Lees meer

Inwonersbijeenkomst Schelluinen

Dossier Schelluinen; geplaatst op zondag 27 januari 2008

Voor de inwoners van Schelluinen wordt op dinsdag 5 februari in Remon Partycentrum een inwonersbijeenkomst gehouden over de uitvoering van de leefbaarheidsplannen voor Schelluinen.

Lees meer

Station Schelluinen dichterbij?

Dossier Schelluinen; geplaatst op vrijdag 7 december 2007

De Merwede-Lingelijn was in de Hardinxveldse raadsvergadering van 8 november onderdeel van de begrotingsbehandeling. Raadsleden stelden vragen of een halte in Schelluinen niet voor de hand ligt in relatie met het in voorbereiding zijnde transportcentrum.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap