VERKIEZINGEN

Meer actuele informatie kunt u vinden op onze nieuwe website www.vvdmolenlanden.nl

Hier onder vindt u over dit onderwerp een overzicht van alle gepubliceerde (pers)berichten. Wilt u een bericht lezen, klik dan op een van de teksten of zoek via het zoekprogramma op trefwoord(en);

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6 7 8

Opstellen van coalitieakkoord begint volgende week

VERKIEZINGEN; geplaatst op donderdag 27 maart 2014

Het CDA heeft in de afgelopen week met alle fracties gesproken over de vorming van een nieuwe coalitie voor de raadsperiode 2014-2018. Naar aanleiding van die gesprekken is besloten om met de VVD en de SGP verder in gesprek te gaan.

Lees meer

VVD-stemmers bedankt

VERKIEZINGEN; geplaatst op vrijdag 21 maart 2014

Een tevreden uitslag hebben jullie de VVD Giessenlanden bezorgd. Ondanks een zetel verlies hebben we 4 zetels en 23,1 % van de stemmen. Daarmee werd de VVD, achter de grote winnaar het CDA, de tweede partij in Giessenlanden.

Lees meer

Uitslag van de GR2014 gemeenteraadsverkiezing

VERKIEZINGEN; geplaatst op vrijdag 21 maart 2014

CIJFERS, CIJFERS, CIJFERS, CIJFERS

GR2014

Giessenlanden

Lees meer

Bert Snoek, Brief aan alle inwoners van Giessenlanden

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 16 maart 2014

We staan aan de vooravond van een nieuwe vierjarige ‘regeerperiode’ van de gemeenteraad en het college. De toekomst laat zich moeilijk voorspellen, wel weten we als VVD Giessenlanden hoe we die toekomst tegemoet willen treden.

Lees meer

Column van lijst 1, Uw gemeentebelang?

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 16 maart 2014

Heeft stemmen voor de gemeenteraad wel zin? Die vraag krijg je vaak te horen. De landelijke politiek lijkt immers verreweg de belangrijkste speler te zijn als het gaat om de inrichting en het besturen van Nederland. Toch wordt ons dagelijks leven sterk beïnvloed door het locale bestuur.

Lees meer

Flyeren in Giessenlanden

VERKIEZINGEN; geplaatst op zaterdag 15 maart 2014

Zaterdagmiddag 15 maart flyeren in Giessenburg, Hoornaar en Arkel.

Ons VVD team heeft samen met het Tweede Kamerlid Pieter Duisenberg het winkelende publiek geïnformeerd over de lokale onderwerpen in Giessenlanden.

 

Lees meer

Column van lijst 1, Regiegemeente en kerngericht werken?

VERKIEZINGEN; geplaatst op vrijdag 14 maart 2014

Alle lokale onderwerpen moeten via Dorpsraden worden besproken zodat de verbinding tussen de burger en het bestuur optimaal is. Al sinds 2002 steunt de VVD kerngericht werken, en wil dit ondernemend en samenredzaam met alle burgers verder ontwikkelen.

Lees meer

Column van lijst 1, Verkiezingsstress

VERKIEZINGEN; geplaatst op donderdag 13 maart 2014

Weer een verkiezingsprogramma in de brievenbus. De tafel ligt vol verhalen met verhullend taalgebruik. Hoe moet ik nu een keuze maken? De ene partij belooft nog meer dan de andere.

Lees meer

Column van lijst 1, Giessenland vakantieland?

VERKIEZINGEN; geplaatst op zaterdag 8 maart 2014

Koeien, paarden en schapen in de wei, oude watermolens en kerken en andere prachtige historie, schoon water om in te vissen en om ’s winters op te schaatsen, pittoreske boerderijen langs een slingerend dijkje. De Alblasserwaard heeft veel moois.

Lees meer

Column van lijst 1, VVD een jongerenpartij?

VERKIEZINGEN; geplaatst op maandag 3 maart 2014

De VVD-bestuurder in driedelig grijs of mantelpak met parelketting is een achterhaalde karikatuur. Maar wat wel klopt is dat je in gemeenteraden en andere besturen vaak liberalen ziet die maatschappelijk wat hebben bereikt, en hun tijd en ervaring willen inzetten voor het algemeen belang.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap