VERKIEZINGEN

Foto van de eerste vijf kandidaten (lijst 1) voor de gemeenteraadsverkiezingen GR2014 op 19 maart 2014

Hier onder vindt u over dit onderwerp een overzicht van alle gepubliceerde (pers)berichten. Wilt u een bericht lezen, klik dan op een van de teksten of zoek via het zoekprogramma op trefwoord(en);

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6 7 8

Bert Snoek, Brief aan alle inwoners van Giessenlanden

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 16 maart 2014

We staan aan de vooravond van een nieuwe vierjarige ‘regeerperiode’ van de gemeenteraad en het college. De toekomst laat zich moeilijk voorspellen, wel weten we als VVD Giessenlanden hoe we die toekomst tegemoet willen treden.

Lees meer

Flyeren in Giessenlanden

VERKIEZINGEN; geplaatst op zaterdag 15 maart 2014

Zaterdagmiddag 15 maart flyeren in Giessenburg, Hoornaar en Arkel.

Ons VVD team heeft samen met het Tweede Kamerlid Pieter Duisenberg het winkelende publiek geïnformeerd over de lokale onderwerpen in Giessenlanden.

 

Lees meer

Column van lijst 1, Regiegemeente en kerngericht werken?

VERKIEZINGEN; geplaatst op vrijdag 14 maart 2014

Alle lokale onderwerpen moeten via Dorpsraden worden besproken zodat de verbinding tussen de burger en het bestuur optimaal is. Al sinds 2002 steunt de VVD kerngericht werken, en wil dit ondernemend en samenredzaam met alle burgers verder ontwikkelen.

Lees meer

Column van lijst 1, Verkiezingsstress

VERKIEZINGEN; geplaatst op donderdag 13 maart 2014

Weer een verkiezingsprogramma in de brievenbus. De tafel ligt vol verhalen met verhullend taalgebruik. Hoe moet ik nu een keuze maken? De ene partij belooft nog meer dan de andere.

Lees meer

Column van lijst 1, Giessenland vakantieland?

VERKIEZINGEN; geplaatst op zaterdag 8 maart 2014

Koeien, paarden en schapen in de wei, oude watermolens en kerken en andere prachtige historie, schoon water om in te vissen en om ’s winters op te schaatsen, pittoreske boerderijen langs een slingerend dijkje. De Alblasserwaard heeft veel moois.

Lees meer

Column van lijst 1, VVD een jongerenpartij?

VERKIEZINGEN; geplaatst op maandag 3 maart 2014

De VVD-bestuurder in driedelig grijs of mantelpak met parelketting is een achterhaalde karikatuur. Maar wat wel klopt is dat je in gemeenteraden en andere besturen vaak liberalen ziet die maatschappelijk wat hebben bereikt, en hun tijd en ervaring willen inzetten voor het algemeen belang.

Lees meer

Column van lijst 1, Wat hebben we bereikt?

VERKIEZINGEN; geplaatst op zaterdag 1 maart 2014

Het gemeentebestuur handelt daarbij vanuit een visie: de financiën op orde brengen, beleid en organisatie omvormen naar een regiegemeente, de burgers meer betrekken en zelf sturen op afstand.

Lees meer

Column van lijst 1, Mensgericht

VERKIEZINGEN; geplaatst op vrijdag 21 februari 2014

Er is veel te doen over mensen met een beperking, die op steun van anderen zijn aangewezen. De kosten van de verzorgingsmaatschappij staan ter discussie, want als het economisch minder gaat is er minder geld te besteden. Het is goed te begrijpen dat het onderwerp emoties oproept

Lees meer

Column van lijst 1, Wikken en Wegen

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 16 februari 2014 door Fractievoorzitter

Lage lokale belastingen, en in elk dorp minimaal een school, een dorpshuis, een supermarkt en een binnen- en buitensportvoorziening. Meer groen en kinderspeelplaatsen, en vooral ook een veilige en mooie omgeving om te wonen.

Lees meer

Column van lijst 1 GR2014, Uitgeven en bezuinigen!

VERKIEZINGEN; geplaatst op dinsdag 11 februari 2014

Nog steeds zijn er mensen die denken dat we het spaargeld gewoonweg kunnen opmaken. Simpelweg potverteren past echter niet bij de VVD, en zal op termijn alleen maar leiden tot hogere belastingen, zoals de OZB.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap