Fractie in actie

Fractie VVD Giessenlanden in actie (periode 2010 - 2014)

Hier boven de huidige VVD raadsleden (2014 - 2018)

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over onderwerpen van de VVD fractie. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6 7 8

Kadernota 2014; De balans opmaken en het verdriet van de oppositie

Fractie in actie; geplaatst op vrijdag 28 juni 2013 door Fractievoorzitter

Het past onze fractie tevens om in deze algemene beschouwing ook een beeld te schetsen hoe wij aankijken tegen de samenwerking met buurgemeenten, de zelfstandigheid van de gemeente Giessenlanden en de betekenis van de decentralisaties.

Lees meer

Kerntakendiscussie 2013

Fractie in actie; geplaatst op maandag 3 juni 2013

Als de takendiscussie goed wordt gevoerd en ook de juiste besluiten worden genomen, dan wordt o.a. invulling gegeven aan belangrijke doelen die ook de VVD-fractie nastreeft. D.w.z. de verantwoordelijkheid daar waar ze hoort en een kleine slagvaardige overheid die, dienstverlenend, klaar staat voor haar burgers.

Lees meer

Bram Visser stelt vragen aan het college over plaatsing windmolens

Fractie in actie; geplaatst op vrijdag 26 april 2013

Tijdens het vragenhalfuurtje van de raadsvergadering van 25 april jl. heeft het college de toezegging gedaan om de volgende vragen schriftelijk te beantwoorden.

Lees meer

Standpunten van de VVD over Masterplan Voorzieningen

Fractie in actie; geplaatst op vrijdag 22 maart 2013

De VVD wil met enkele beschouwende constateringen de noodzakelijke beweging waarin wij ons bevinden bij de kop nemen. Daarnaast zal zij ook duidelijk maken waar zij staat in dit Masterplan. Dat wil zeggen voor welke scenario’s zij kiest, welke aanpassingen zij daarin wenst en welke opdracht zij het College wil meegeven.

Lees meer

VVD beschouwingen voor gemeentebegroting 2013

Fractie in actie; geplaatst op zaterdag 10 november 2012

In de gemeenteraadsvergadering van donderdag 8 november jl. heeft de raad van Giessenlanden de gemeentebegroting 2013 vastgesteld. Fractievoorzitter Bert Snoek heeft namens de VVD in zijn algemene beschouwing de volgende onderwerpen aan de orde gesteld.

Lees meer

Samen bruggen bouwen

Fractie in actie; geplaatst op vrijdag 2 november 2012 door Fractievoorzitter

In een recordtijd zijn VVD en PvdA erin geslaagd om over de eigen schaduw heen te springen. Er ligt een regeerakkoord wat getuigt van lef. Geen eindeloos compromis zodat we in de misère blijven hangen. Nee, een gedurfd akkoord dat van lef getoond. 

Lees meer

Over de kadernota 2013, “Vergeet de burger niet!”

Fractie in actie; geplaatst op zaterdag 7 juli 2012

Tijdens de bespreking van de kadernota 2013 heeft fractievoorzitter Bert Snoek namens de VVD de volgende standpunten aan de orde gesteld.

Lees meer

Vervolg bezuinigingen in Giessenlanden

Fractie in actie; geplaatst op donderdag 24 mei 2012

Alle Giessenlandse oppositie- en coalitiepartijen zijn gezamenlijk aan de slag gegaan om zwembaden en bibliotheken in de lucht te houden én tegelijkertijd de bezuinigingsopgave te halen.

Lees meer

VVD fractie stelt een drietal vragen aan het college

Fractie in actie; geplaatst op vrijdag 11 mei 2012

 Tijdens het vragenhalfuurtje van de raadsvergadering d.d. 26 april stelde de VVD fractie de volgende vragen aan het college van B&W;

Lees meer

VVD beschouwingen voor gemeentebegroting 2012

Fractie in actie; geplaatst op vrijdag 11 november 2011 door Fractievoorzitter

In de gemeenteraadsvergadering van donderdag 10 november jl. heeft de raad van Giessenlanden de gemeentebegroting 2012 vastgesteld. Fractievoorzitter Bert Snoek heeft namens de VVD in zijn algemene beschouwing de volgende onderwerpen aan de orde gesteld.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap