Praktijkdag e-bikes

donderdag 15 september 2016 op locatie Het Bruisend Hart in Hoornaar om 09:00

Praktijkdag elektrische fiets voor senioren in Giessenlanden

 

Donderdag 15 september 2016 is in Giessenlanden een gratis praktijkdag elektrische fiets voor senioren. Dan kunnen 55-plussers op een leuke en gezellige manier de elektrische fiets beter leren kennen en besturen. De fietsdag is van 9.00 tot 14.00 uur in het Bruisend Hart in Hoornaar.

De gemeente Giessenlanden hecht veel waarde aan een goede verkeersveiligheid. Op deze dag worden senioren als kwetsbare verkeersdeelnemers meer vertrouwd gemaakt met de snelheid, gewicht en het besturen van een elektrische fiets. Met de elektrische fiets kunnen senioren zich veilig zelfstandig blijven verplaatsen en gezond blijven.

Wat is het programma?

De fietsdag bestaat uit theorie en praktijk. Tijdens het theoretische gedeelte wordt de kennis van verkeersregels opgefrist, kunt u vragen stellen aan een geoefend instructeur. Tijdens het praktijkgedeelte is een parcours afgezet waar u onder begeleiding onder andere het remmen, slalommen en draaien kunt oefenen. Na een lunch wordt de dag afgesloten met een gezamenlijke fietstocht.

Meedoen? Meld u nu aan!

Er kunnen maximaal 35 personen aan de training meedoen. Aanmelden is verplicht. Doe dit dan uiterlijk 8 september bij dhr. de Bijl via tel. (0184) 65 23 05 of e-mail jandebijl@gmail.com. Geef in uw e-mail door: uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, leeftijd en of u in het bezit bent van een elektrische fiets. U moet WA-verzekerd zijn en deelname is op eigen risico.


 

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap