Paspoort Jan de Groot

Jan de Groot, lijsttrekker VVD Giessenlanden
 
Jan de Groot (1945), geboren en getogen in Giessenlanden: ik ben getrouwd met Joke; we hebben twee zoons.
Wij wonen in de mooie buurtschap Overslingeland.
 
Opleiding & ervaring Ik heb in de loop der jaren veel ervaring in de politiek opgedaan:1978-1986 raadslid van Giessenburg. Vanaf 2002 in Giessenlanden weer actief als raadslid. Van 2003 tot 2006 ben ik er even tussenuit geweest als lid van de Provinciale Staten van Zuid-Holland.
Veel Giessenlanders kennen me ook als voorzitter van de Fokveedag Boerenlandfeest, de grootste agrarische manifestatie van Midden Nederland.
 
Waarom bij de VVD? De VVD is mijn partij, omdat ik me thuis voel bij het liberalisme waar deze partij voor staat.
Ruimte voor zelfstandig denken en handelen van mensen, eigen initiatief dus, waarbij vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid op basis van gelijkwaardigheid en sociale gerechtigheid leiden tot een gezonde samenleving.
 
Waarom raadslid? Vanuit het liberale gedachtegoed wil ik Giessenlanden meebesturen. Als gemeente ruimte bieden aan particulier/ eigen initiatief voor economische en maatschappelijke vernieuwing. Dat levert een grote bijdrage aan het woon– en werkklimaat van onze dorpen. Daar zet ik me voor in.
 
Sociale media: Sinds kort op Facebook
 

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap