lid worden

"Vrije mensen kunnen zelf bepalen hoe ze willen leven. Daar hoort ook het zelf dragen van verantwoordelijkheid bij. De VVD bestaat uit mensen die niet alleen VVD stemmen, maar ook het liberalisme op de een of andere manier sterk willen maken. Als u wilt, kunt u daar ook bij horen. Eenvoudig weg door lid te worden."

Als lid kunt u actief meepraten. Elk lid ontvangt bovendien acht maal per jaar het magazine Liber! Daarnaast krijgt u van de afdeling Giessenlanden regelmatig een nieuwsbrief met lokale items. Leden kunnen cursussen volgen, die worden georganiseerd door ons opleidingsinstituut, de Haya van Somerenstichting. U wordt ook uitgenodigd voor bijeenkomsten en u kunt met onze politici in discussie gaan. In de VVD wordt naar u geluisterd. Uw stem is belangrijk.

Het basistarief voor het lidmaatschap bedraagt  9,75 per maand. Voor jongeren, ouderen en gezinsleden bestaan speciale contributiearrangementen. Indien u meer informatie wenst te ontvangen, kunt u dit per e-mail laten weten. Stuur dan een bericht naar info@vvdgiessenlanden.nl  of neem contact op met de secretaris van VVD-Giessenlanden, tel. (0183) 589088 of 06-14007047.

U kunt u ook online (via de landelijke VVD) aanmelden, klik hier

Ben jij jonger dan 27jaar?
Dan kun je geen gebruik maken van het introductielidmaatschap. Voor jou geldt standaard een lager tarief.
Voor € 3,33 per maand (€ 40,- per jaar) ben je al combilid van de VVD en de
JOVD. Voor alleen het jongerenlidmaatschap van de VVD geldt voor jou standaard het lage tarief van slechts € 2,92 per maand (€ 35,- per jaar).

Het jongerenlidmaatschap en het combilidmaatschap lopen in eerste instantie t/m 31 december en wordt automatisch per jaar verlengd.

Om in aanmerking te komen voor het jongerenlidmaatschap en combilidmaatschap geldt de leeftijd op 31 december 2016