Nieuws

Hier vindt u het nieuwsarchief van VVD Giessenlanden

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:

Honderd woorden van Henk Bovekerk, 'Berend exit'

100 woorden van; geplaatst op maandag 13 januari 2014

Het zal je als partij maar overkomen. Stel je eens voor dat onze lijsttrekker gisteren gezegd zou hebben dat hij er morgen mee stopt in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen.

Lees meer

Uw Giessenlanden in 2014 - 2018

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 12 januari 2014

We staan aan de vooravond van een nieuw vierjarige ‘regeerperiode’ van de gemeenteraad en het college. De toekomst laat zich moeilijk voorspellen, wel weten we als VVD Giessenlanden hoe we die toekomt tegemoet willen treden.

Lees meer

Column van lijst 1 GR2014: 'Lezen en logistiek'

VERKIEZINGEN; geplaatst op vrijdag 3 januari 2014

De biebvoorziening zal ‘morgen’ heel anders zijn! Behoeften veranderen, en daarop zullen we moeten anticiperen. Met z’n allen kunnen we het ondernemend en samenredzaam oplossen.

Lees meer

Investeren in de samenleving van Giessenlanden

Fractie in actie; geplaatst op woensdag 18 december 2013 door Fractievoorzitter

In de gemeenteraadsvergadering van donderdag 12 december jl. heeft de raad van Giessenlanden het raadsvoorstel ‘Investeren in de samenleving van Giessenlanden’ besproken. Fractievoorzitter Bert Snoek heeft namens de VVD de volgende onderwerpen aan de orde gesteld.

Lees meer

Teus van Houwelingen, Exit welstandtoezicht

Dossier (ver)Bouwen; geplaatst op zaterdag 14 december 2013

Vanaf 1 januari zal er geen welstandtoets meer plaatsvinden als een bouwvergunning wordt aangevraagd, en de adviescommissie zich dus niet meer buigt over de vraag of het bouwplan misschien de omgeving ontsiert. Een goede zaak, vindt de VVD..

Lees meer

Jan de Groot, bouwen in alle kernen is weer mogelijk

Dossier (ver)Bouwen; geplaatst op vrijdag 13 december 2013

De regionale woonvisie maakt helder wat de opgaven zijn op het gebied van wonen voor de komende jaren. De huidige situatie is hierin beschreven, de toekomstige behoefte aan woningen en dat we als regio hebben afgesproken om woningen te bouwen daar waar de concrete vraag is.

Lees meer

VVD beschouwingen voor gemeentebegroting 2014 en evaluatie 2010-2014

Fractie in actie; geplaatst op zondag 17 november 2013 door Fractievoorzitter

In de gemeenteraadsvergadering van donderdag 14 november jl. heeft de raad van Giessenlanden de gemeentebegroting 2014 vastgesteld. Fractievoorzitter Bert Snoek heeft namens de VVD in zijn algemene beschouwing ook de evaluatie van het collegeprogramma 2010-2014 aan de orde gesteld.

Lees meer

College Giessenlanden, ‘investeren met verstand’

Giessenlandse politiek; geplaatst op dinsdag 12 november 2013

In totaal kan er 25 miljoen euro, verdeeld over vijf jaar, worden besteed. Alle dorpen zullen ervan profiteren. Veel projecten die door de dorpsraden of vanuit andere partijen uit de samenleving zijn aangedragen, kunnen nu worden verwezenlijkt.

Lees meer

VVD kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen 2014

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 10 november 2013

De afdeling Giessenlanden heeft op 6 november 2013 de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014 vastgesteld. Bert Snoek is lijsttrekker van de VVD in Giessenlanden. De VVD krijgt in Giessenlanden lijstnummer 1 en telt in totaal 25 kandidaten.

Lees meer

Bert Snoek, Wat is de kern c.q. wat is de essentie?

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 10 november 2013

Presentatie van fractievoorzitter Bert Snoek tijdens de ledenvergadering van 6 november jl. over het verkiezingsprogramma VVD Giessenlanden 2014-2018.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap