Nieuws

Hier vindt u het nieuwsarchief van VVD Giessenlanden

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:

VVD heeft bedenkingen tegen ‘punaises’

Fractie in actie; geplaatst op vrijdag 27 juni 2014 door Ad van Duin

De VVD fractie heeft in de raad tijdens het vragenhalfuurtje van donderdagavond 26 juni jl. bedenkingen geuit bij de aanleg van ‘punaises’ op kruisingen in woonwijken.

Lees meer

Jaarverslag 2013 VVD afd. Giessenlanden.

van het Bestuur; geplaatst op woensdag 11 juni 2014

Bijgaand plaatsen wij integraal het jaarverslag 2013 van het bestuur van de VVD afdeling Giessenlanden.

Lees meer

Onderscheiding Jan de Groot

van het Bestuur; geplaatst op woensdag 11 juni 2014

Oud-wethouder Jan de Groot heeft tijdens de ledenvergadering van 11 juni jl. de hoogste VVD-onderscheiding de Mr. D.U. Stikker Plaquette gekregen.Het onderscheidingsteken met de bijbehorende oorkonde kreeg hij uit handen van hoofdbestuurslid Jock Geselschap.

Lees meer

Bijeenkomst glasvezel Giessenlanden in de Giessenburgse Kolenbeurs

Algemeen; geplaatst op dinsdag 10 juni 2014

Vorige maand dinsdag 27 mei presenteerde Stichting GiessenlandenNet haar plan van aanpak om glasvezel voor iedereen in Giessenlanden mogelijk te maken. Voorzitter Kid Schuijt opende de drukbezochte avond.

Lees meer

Dorpsbijeenkomsten over de bestuurlijke toekomst van Giessenlanden

Dossier Samenwerken; geplaatst op dinsdag 27 mei 2014

Gemeente Giessenlanden organiseert dorpsbijeenkomsten om met inwoners in gesprek te gaan over de bestuurlijke toekomst van gemeente Giessenlanden. Deze avonden vinden eind juni en begin juli plaats.

Lees meer

Kleine plus bij verkiezingen Europees Parlement

VERKIEZINGEN; geplaatst op maandag 26 mei 2014

Gisteravond werd de voorlopige uitslag van de verkiezingen van het Europees Parlement bekendgemaakt. De VVD behaalde landelijk twaalf procent van de stemmen. Dat is een kleine plus ten opzichte van de vorige verkiezingen in 2009 en we behouden drie zetels. Zie ook de uitslagen uit de AV-regio.

Lees meer

Wethouder Snoek verleent eerste flitsvergunning

Dossier (ver)Bouwen; geplaatst op vrijdag 16 mei 2014

Gisteren reikte wethouder Bert Snoek de eerste flitsvergunning uit aan Annemieke van Es, architect bij van Es architecten te Sliedrecht. Het gaat om een vergunning voor het renoveren en vergroten van een woning. De architect is verantwoordelijk voor het ontwerp en begeleidt het traject.

Lees meer

Op 22 mei EU verkiezingen

Landelijke politiek; geplaatst op woensdag 30 april 2014

De verkiezingsstrijd komt langzaam maar zeker op gang. Wat we nodig hebben is niet meer of minder Europa, maar een beter Europa. Dat hebben we niet van vandaag op morgen voor elkaar. Maar met de steun van onze kiezers gaan wij proberen daarvoor te zorgen.

Lees meer

Coalitieakkoord, Giessenlanden vitaal: samenwerken tot in de kern!

VERKIEZINGEN; geplaatst op dinsdag 22 april 2014

CDA, VVD en SGP hebben een coalitieakkoord gesloten met als motto: ‘Giessenlanden vitaal: samenwerken tot in de kern!’ In het akkoord geven de partijen aan dat door maatschappelijke en economische ontwikkelingen een omslag in denken nodig is. Hierbij is de zelfredzaamheid van burgers en de ‘samenredzaamheid’ van de samenleving leidend.

Lees meer

Bert Snoek wethouder VVD Giessenlanden

VERKIEZINGEN; geplaatst op maandag 14 april 2014

CDA, VVD en SGP zijn voornemens om op donderdag 24 april het coalitieakkoord voor te leggen aan de gemeenteraad tijdens een extra raadsvergadering. In die raadsvergadering zullen ook de wethouders en de nieuwe raadsleden worden geïnstalleerd.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap