Partijen ondertekenen aannemingsovereenkomst Sporthal Giessenburg

Dossier Giessenburg geplaatst op zondag 23 december 2018

Trefwoorden: activiteiten giessenburg, sporthal

Donderdag 20 december ondertekenden de gemeente Giessenlanden en bouwonderneming Stout B.V. de aannemingsovereenkomst voor de bouw van de sporthal in de activiteitenzone Giessenburg. De ontwerpfase is afgerond en er kan gestart worden met de bouw van de nieuwe Sporthal in Giessenburg.
 
Sporthal
De nieuwe sporthal van Giessenburg komt te staan in de activiteitenzone ter plaatse van het oude hoofdveld van V.V. Peursum. Het ontwerp van de sporthal is in samenspraak gemaakt met de gemeente, SGG/ETG, Vridos, architect Roos Ros en Stout B.V. Ook V.V. Peursum is hier nauw bij betrokken geweest. De voetbalaccommodatie is gekoppeld aan de sporthal. De nieuwe sporthal is ontworpen op basis van de eisen van NOC/NSF.
 
Februari 2020
Wethouder Jan de Groot is blij dat hij deze overeenkomst nog mag tekenen. Hij kent de gehele voorgeschiedenis van de vele plannen van de activiteitenzone en de komst van de sporthal.
´De partijen hebben wat geduld moeten hebben maar de sporthal gaat er nu toch echt komen´.
De eerste voorbereidende bouwwerkzaamheden zijn inmiddels getroffen. De partijen verwachten dat de sporthal in februari 2020 wordt opgeleverd.
 
Foto:
Aan tafel: wethouder Jan de Groot namens de gemeente Giessenlanden en de heer Jan van Herk, directeur van Bouwonderneming Stout B.V.

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Partijen ondertekenen aannemingsovereenkomst Sporthal Giessenburg' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap