Column Bram Visser, In wat voor gemeente wilt u wonen?

VERKIEZINGEN geplaatst op donderdag 13 september 2018 door Fractievoorzitter

Trefwoorden: column, gr2018, vvd molenlanden, www.vvdmolenlanden.nl

In wat voor gemeente wilt u wonen?

De gemeenten Molenwaard en Giessenlanden gaan fuseren. Op 1 januari 2019 is Molenlanden een feit. Bij de gemeenteraadsverkiezing op 21 november staat de vraag centraal: “In wat voor gemeente wilt u wonen?”. De VVD Molenlanden wil u graag vertellen wat zij daarbij voor ogen heeft: wij zien een plattelandsgemeente met 20 unieke kernen waar ieder dorp of stad anders kan en mag zijn. We leggen elkaar geen belemmeringen op. De eigenheid van de kernen staat bij ons centraal.

 

Molenlanden is een gemeente, waarin de inwoners zich veilig voelen op het gebied van wonen en verkeer. Er is waardering en ruimte voor betrokken inwoners en ondernemers, die initiatieven nemen voor hun eigen kern of gemeente. Ouderen en minder-validen worden in de gelegenheid gesteld om zo lang mogelijk deel te nemen aan onze  samenleving. We willen een goed ondernemersklimaat, waarbij lokale initiatieven bij ons een gewillig oor hebben. Uiteraard gaan we voor zo min mogelijk regels. De gemeente moet zorgvuldig omgaan met overheidsgeld en onze inwoners en bedrijven betalen niet meer dan strikt noodzakelijk. Een gemeente die ‘in dienst’ staat van ons allemaal.

 

Wij streven naar een samenleving waar iedereen aan meedoet en waar het goed is om te wonen en te werken. We hanteren daarbij onze liberale beginselen: vrijheid, verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, verdraagzaamheid en sociale rechtvaardigheid. Om een dergelijke gemeente te krijgen, moet er nog wel wat gebeuren. Daarom hebben wij 13 ambities opgesteld. Ze staan in ons verkiezingsprogramma. Onze kandidaten zijn gemotiveerde mensen en staan volledig achter deze ambities. Kies 21 november 100% Lokaal Liberaal zodat de VVD Molenlanden een sterke factor wordt in de nieuwe gemeenteraad. Dan kunnen wij de ambities waarmaken.

Bram Visser, lijsttrekker


 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Column Bram Visser, In wat voor gemeente wilt u wonen?' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap