VVD Molenlanden komt met verrassende kandidatenlijst

VERKIEZINGEN geplaatst op donderdag 17 mei 2018 door Bestuur

Trefwoorden: gr2018, kandidatenlijst

De lange kandidatenlijst van de VVD Molenlanden heeft een top met een combinatie van bekende en nieuwe kandidaten. Deze inwoners van de toekomstige gemeente Molenlanden vormen samen een team met een visie.
 
Bekende en nieuwe gezichten
Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 november 2018 staan in totaal 47 personen op de lijst van de VVD Molenlanden. De eerste drie kandidaten kenmerken zich door hun jarenlange politieke ervaring: fractievoorzitter en unaniem tot lijsttrekker gekozen Bram Visser uit Giessen-Oudekerk, raadslid Bert Moret uit Wijngaarden en raadslid Bert Snoek uit Schelluinen. De volgende vier zijn nieuwe kandidaten: Philomeen Breddels uit Hoornaar, Ruud Luchtenveld uit Giessenburg, Rijkus Krabbendam uit Nieuwpoort en René Schoutens uit Noordeloos. Hierna volgen er wederom bekende gezichten uit de lokale politiek: oud-raadslid Hendrik-Jan Bikker uit Wijngaarden en raadslid Ad van Duin uit Arkel. De VVD Molenlanden geeft aan, dat door deze combinatie van ervaren en nieuwe kandidaten een daadkrachtige, vernieuwende aanpak wordt nagestreefd.
 
Team met visie
De kandidaten vormen samen een enthousiast en gedreven team, dat zich vanuit de liberale visie wil inzetten voor hun nieuwe gemeente. Dit houdt in, dat de kandidaten denken en werken vanuit de waarden vrijheid, verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, verdraagzaamheid en sociale rechtvaardigheid. Het hebben van een visie zorgt volgens de VVD Molenlanden voor een stabiele en herkenbare basis voor de kiezer.
 
Diversiteit aan kennis
Wat betreft opleidingen en beroepen is er een grote diversiteit onder de kandidaten. Dit zorgt voor een veelheid aan kennis bij deze groep kandidaten.
Foto van links naar rechts:
1e rij: René Schoutens (7), Bram Visser (1), Bert Snoek (3), Rijkus Krabbendam (6);
2e rij: Bert Moret (2), Philomeen Breddels (4);
3e rij: Ruud Luchtenveld (5), Ad van Duin (9), Hendrik-Jan Bikker (8).

 

Deze eerste kandidaten zullen zich binnenkort nader voorstellen op de website van VVD Molenlanden: www.vvdmolenlanden.nl
 

De komplete kandidatenlijst kunt u vinden op www.vvdmolenlanden.nl

 

 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'VVD Molenlanden komt met verrassende kandidatenlijst' (1)

Kandidaten

Met deze kandidaten kan het niet anders dan dat wij als VVD niet aan de zijlijn blijven staan maar dat wij met elkaar de VVD standpunten nog meer vaste vormen kunnen geven. Dat kan nog meer door een uitgebreide campagne te voeren en propaganda te voeren, zodat ons doelen worden bereikt. Uitgangspunt is de vrijheid van het individu. Dat met name de kerntaken in ieder geval worden gehaald zoals: veiligheid, handhaving openbare orde etc. VVD staat voor DOEN!

Geplaatst door Ria van der Bas op dinsdag 22 mei 2018

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap