Uitnodiging voorjaarsledenvergadering VVD netwerk Molenlanden

van het Bestuur geplaatst op donderdag 26 april 2018 door Bestuur

Trefwoorden: najaarsledenvergadering, presentatie verkiezingsprogramma

1 Hierbij nodigen wij onze leden uit tot het bijwonen van onze voorjaarsledenvergadering (ALV2) op dinsdag  15 mei 2018 in t Wingerds hof (Dorpsstraat 31, 3366 BD Wijngaarden) Aanvang: 20.00 uur.

Agenda:  o.a. notulen van 1 november 2017, jaarverslag 2017, financiĆ«n 2017, verslag kascommissie, benoeming leden kascommissie en aanwijzen reserve lid kascommissie, bestuurssamenstelling, vaststellen verkiezingsprogramma en kandidatenlijst.  Het bestuur heeft een voorlopige kandidatenlijst vastgesteld en indien leden nog aanvullingen en/of opmerkingen op deze lijst hebben kunt zij die tot uiterlijk  8 mei indienen bij het bestuur (via e-mail aan groen.boom@planet.nl). Het bestuur stelt vervolgens een definitieve lijst op. Over deze definitieve lijst zal op 15 mei  (tijdens ALV3, zie aparte agenda) worden gestemd.

2 Hierbij nodigen wij onze leden uit tot het bijwonen van onze voorjaarsledenvergadering (ALV3) op dinsdag 15 mei 2018 in t Wingerds hof (Dorpsstraat 31, 3366 BD Wijngaarden).
Aanvang: ca. 21.00 uur (na afloop ALV2).

Agenda: o.a. benoeming leden stembureau, voorstelronde door de kandidaten 1 t/m 8 op de kandidatenlijst, schriftelijke stemming over de kandidatenlijst en vervolgprocedure verkiezingen.

Bestuur VVD netwerk Molenlanden
Arie van Noordenne, voorzitter.
Jeanette Groen, secretaris.

N.B. Graag verzoeken wij een ieder die een plaats heeft op de voorlopige kandidatenlijst een kopie identiteitsbewijs mee te nemen, zodat de secretaris de juiste persoonsgegevens in haar bezit krijgt. (Indien een kopie maken lastig is kunt u ook het identiteitsbewijs meenemen en zal er ter plekke een foto van worden gemaakt.) Mocht u niet aanwezig zijn dan kunt u ook een kopie sturen aan groen.boom@planet.nl

voor meer informatie, zie onder agenda ALV2 en ALV3!

Reacties op 'Uitnodiging voorjaarsledenvergadering VVD netwerk Molenlanden' (1)

ledenvergadering

Helaas kon ik niet bij de Algemene Ledenvergadering zijn i.v.m. mijn vakantie in Italië.

Geplaatst door Ria van der Bas op donderdag 17 mei 2018