Weer terug

Giessenlandse politiek geplaatst op zondag 18 juni 2017

Trefwoorden: jan de groot

Het kan raar lopen. Drie jaar geleden bij mijn afscheid als wethouder ging ik er zonder meer vanuit dat dit mijn laatste betaalde functie was geweest. Ik moest onder het mes voor een nieuwe knie en zou na het herstel heerlijk gaan genieten van mijn vrije tijd. Dat ben ik ook inderdaad gaan doen.
 
Werken in de tuin, mijn vrouw Joke helpen met het huishouden en veel fietsen en evenementen bezoeken. Verder ging ik biljarten en werd Stedoco-supporter. Ik heb een brede interesse. Ook bezocht ik nagenoeg alle raadsvergaderingen. Zo bleef ik dus een beetje op de hoogte. Met de fractie had ik geen contact meer, want mijn stelregel is altijd geweest: 'Als je weg bent, ben je ook weg. Je opvolger moet je niet voor de voeten lopen.' 
 
Maar toen belde de afdelingsvoorzitter van VVD. Of ik weer wilde terugkeren als wethouder. Die vraag overviel me echt en ik heb een aantal dagen bedenktijd gevraagd. De rest is geschiedenis want vanaf 1 juni ben ik dus weer wethouder van de gemeente Giessenlanden. De onderwerpen die ik heb overgenomen zijn nagenoeg gelijk aan de portefeuille die ik had in de periode 2010 - 2014. Inmiddels ben ik twee weken aan de slag en merk al werkende, dat ik er weer plezier in krijg.
 
Giessenlanden is een gemeente waar zoveel gebeurt en wordt ondernomen. Zoals bijvoorbeeld de enorme investeringen in de dorpen en de herindeling met Molenwaard. Om daaraan te kunnen meebesturen, geeft een boost. Ik wil daar graag vol voor gaan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jan de Groot, Wethouder ruimtelijke ordening, verkeer & vervoer, wonen, duurzaamheid & milieu, economie en recreatie & toerisme
 

 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Weer terug' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap