Een geweldig resultaat

VERKIEZINGEN geplaatst op vrijdag 17 maart 2017

Trefwoorden: tk2017

 

We hebben een fantastisch resultaat behaald. Opnieuw zijn wij de grootste partij van ons land. Dankzij de steun en het vertrouwen van al die Nederlanders die op ons gestemd hebben kunnen wij de komende jaren Nederland veilig, stabiel en welvarend houden.  

We kijken terug op een bijzonder intensieve campagne. Een campagne die niet mogelijk was geweest zonder de inzet van al die geweldige, optimistische vrijwilligers.  Aan iedereen die de afgelopen weken door weer en wind de straat op is gegaan, langs de deuren is gegaan of op andere wijze heeft  bijgedragen aan de campagne: heel veel dank!

Het resultaat is geweldig, laten wij dat samen vieren! Maar nu begint het echte werk pas.  Het is ons samen gelukt om uit de crisis te komen. Nu willen wij dat iedereen gaat voelen dat het beter gaat met ons land. Wij gaan vol optimisme de komende tijd en de formatie van een nieuw kabinet tegemoet.  


 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Een geweldig resultaat' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap