Een sterke economie maakt het leven van mensen prettiger

Provinciale politiek geplaatst op woensdag 27 april 2016

Trefwoorden: economie, regio

Het wordt de VVD vaak verweten: wij stellen de economie altijd voorop. Daarbij bestaat dan het beeld van grote bedrijven die veel geld verdienen. Maar de economie is veel meer dan dat. Het betekent voor mensen een baan, collega’s, een gewaardeerde plek in de samenleving en een inkomen. Alle reden dus om op het belang van de economie te hameren.

Economische kansen liggen er vaak in regionale samenwerking. Dat gaat in ons deel van het land nog niet altijd even goed. De Randstad met omliggende regio blijft achter bij de Europese concurrenten. Daarom wil de VVD dat provincies en gemeenten slimmer samenwerken. Fuseren als dat nodig is. En zorgen dat alles wat ze (samen) doen democratisch gecontroleerd kan worden. Daardoor kunnen economische kansen gepakt worden. En daardoor wordt het leven van de mensen in onze provincie, onze regio en ons land een stuk aangenamer.

Bron: Statenlid Marijke van Dobben de Bruijn d.d. 23 april 2016


 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Een sterke economie maakt het leven van mensen prettiger' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap