Column, Mijmeringen van de wethouder

Mening(en) van geplaatst op woensdag 30 december 2015

Trefwoorden: column, teus van houwelingen

 

Of ik nog een column wil schrijven voor het einde van het jaar, werd mij per mail gevraagd. Tja, waarover dan? Op de dag dat ik dit schrijf, kwam er veelheid aan onderwerpen voorbij. Vergaderd over het scheiden van afval, woonwagenbeleid en een vijftal bouwvergunningen. Per mail een en ander afgehandeld met de milieudienst, wat zaken afgestemd met de burgemeester en de laatste publicaties van de provincie doorgenomen.

 

In de middag schoof ik aan bij de kerstmaaltijd van de senioren in Hoornaar. Bijna 100 mensen in het Bruisend Hart. Niet al te uitgebreid getafeld, maar het was gewoon lekker en gezellig. En daar ging door mijn hoofd: dit is waarvoor ik het doe. Proberen er een beetje aan bij te dragen dat iedereen veilig en met plezier kan wonen in onze mooie gemeente, dat mensen omkijken naar elkaar en samen dingen ondernemen.

 

Een dorp is niet zomaar een verzameling huizen met een plein, een kerk, een gemeentehuis en een paar winkels. Nee, een dorp is een groep mensen die met elkaar samenleven, waar je gekend en herkend wordt, waaraan ieder naar draagkracht een bijdrage levert. En dat is nou precies wat je in zo’n bijeenkomst ziet gebeuren. Ik heb de senioren bedankt dat ik aanwezig mocht zijn. En in deze laatste column van 2015 wil ik u allen bedanken dat ik uw wethouder mag zijn. Omdat het mooi is om alles wat er in Giesenlanden gebeurt van dichtbij mee te maken en daar een kleine bijdrage aan te kunnen leveren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teus van Houwelingen, wethouder
 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Column, Mijmeringen van de wethouder' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap