55+Beurs Giessenlanden

Dossier Wmo & Zorg geplaatst op zaterdag 24 oktober 2015

Trefwoorden: 55-plussers, seniorenraad

Op woensdag 28 oktober aanstaande organiseren de Seniorenraad en de gemeente Giessenlanden voor de derde keer de 55+Beurs. De beurs werd in 2009 voor het eerst gehouden en voor een tweede keer in 2012. Ook dit jaar is er weer een afwisselend programma. Er zijn diverse interessante lezingen en informatieve stands.

De 55+ Beurs vindt plaats in de Til te Giessenburg. Bezoekers zijn welkom vanaf 15.00 uur en de entree is gratis. De beurs wordt rond 20.30 uur afgesloten met een optreden van muziekvereniging Da Capo. 

Lezingen & informatiemarkt Bezoekers kunnen diverse lezingen bijwonen over: de charme van het ouder worden, een levenstestament opstellen, volmachten, het regelen van bankzaken bij het ouder worden en het benutten van de overwaarde van een eigen woning, de actualiteit van de zorgverlening en mantelzorgondersteuning. Daarnaast is er een informatiemarkt met stands van onder andere Thuiszorg De Lange Wei, Rivas, Buurtzorg Giessenlanden, Van Breugel hulpmiddelen, Wmo-loket gemeente Giessenlanden, KleurrijkWonen, Omnivera, De Zonnebloem, de Hartstichting, PCOB, Seniorenweb, Blauwe Anemoon, Romijn Wonen Hardinxveld, Koninklijke Visio, Rabobank en Stichting Alzheimer. Ook buiten is er van alles te zien bij Fietswereld Dekker en Zwaluw Comfortsanitair. 

Vervoer Bezoekers kunnen parkeren op het parkeerterrein van De Til of op Sportplein 2 (bij de voetbalvelden). Vanaf het Sportplein rijdt er een pendelbus naar De Til.  

Voor meer informatie zie onder agenda met het komplete programma


 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op '55+Beurs Giessenlanden' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap