Het herstel zet door

Landelijke politiek geplaatst op donderdag 17 september 2015

Trefwoorden: de vvd houdt koers

De afgelopen jaren zijn zwaar geweest. Maar het goede nieuws is dat de hervormingen en bezuinigingen van de afgelopen jaren nu hun vruchten afwerpen. We hebben de crisis achter ons gelaten. Onze welvaart neemt sneller toe dan we verwachtten. Het vertrouwen is toegenomen tot het hoogste punt in jaren. We zijn dus op de goede weg. Het is nu zaak om koers te houden, want zoals u ook in uw eigen omgeving zult zien zijn er nog te veel mensen zonder baan en met financiële zorgen.

Anders dan veel partijen voorspelden is de economie niet kapot bezuinigd, maar op orde gebracht. Al die hervormingen en al die bezuinigingen waren nodig om Nederland de zekerheid te geven dat onze sociale voorzieningen niet alleen voor ons, maar straks ook voor onze kinderen beschikbaar zijn.

Wij hebben steeds gezegd dat alle Nederlanders die aan het herstel hebben bijgedragen, zo snel mogelijk van het herstel moeten profiteren. Dat was ons eerste doel en dat is in deze begroting gelukt: de belastingen worden met vijf miljard euro verlaagd. Hierdoor houdt vrijwel iedereen meer geld over in de portemonnee. En, minstens zo belangrijk, er wordt weer geïnvesteerd in onze veiligheid.

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Het herstel zet door' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap