Voorjaarsledenvergadering met als gastspreker Burgemeester ten Kate

van het Bestuur geplaatst op woensdag 27 mei 2015 door Bestuur

De VVD afdeling Giessenlanden houdt op woensdag 10 juni 2015 haar voorjaarsledenvergadering. Deze vergadering wordt gehouden in zalencentrum “Het Bruisend Hart” te Hoornaar.

Na een huishoudelijk gedeelte, zullen o.a. de wethouder en raadsleden ingaan op de gemeentelijke politiek en verantwoording afleggen m.b.t. het gevoerde beleid. Er is uiteraard ruime gelegenheid voor discussie.

Na het formele gedeelte van de vergadering zal de heer W. ten Kate, waarnemend burgemeester van Giessenlanden ons bijpraten over de actuele ontwikkelingen rondom de bestuurlijke toekomst van de gemeente Giessenlanden.

De vergadering begint om 20.00 uur.
Belangstellenden en sympathisanten zijn ook van harte welkom.

Reacties op 'Voorjaarsledenvergadering met als gastspreker Burgemeester ten Kate' (0)