Bert Snoek stopt als wethouder Giessenlanden

Giessenlandse politiek geplaatst op dinsdag 18 november 2014

Trefwoorden: bert snoek, van de wethouder

Wethouder Bert Snoek heeft zijn ontslag aangeboden als wethouder bij de gemeente Giessenlanden. Hij is tot de conclusie gekomen dat het werk als wethouder voor hem niet te combineren is met zijn baan bij de rijksoverheid. De VVD-fractie zal Teus van Houwelingen als opvolger voordragen aan de gemeenteraad.
 
Sinds mei 2014 is Bert Snoek parttime wethouder van de gemeente Giessenlanden. Vanaf dat moment werd zijn fulltime baan bij de rijksoverheid een parttime dienstverband.
Bert Snoek: “In de afgelopen maanden ben ik tot de conclusie gekomen dat mijn baan bij de rijksoverheid niet te combineren is met het wethouderschap in de gemeente Giessenlanden. Het is geen gemakkelijke beslissing geweest want ik heb het werk met veel plezier gedaan. Maar beide banen verdienen de volle aandacht en die kan ik onvoldoende geven. Ook is wat mij betreft de verhouding werk en privéleven niet meer in balans. Ik heb er goed over nagedacht en kwam al snel tot de conclusie dat het beter is om een keuze te maken. En die keuze houdt dus in dat ik vanaf 24 november stop als wethouder en weer fulltime aan de slag ga bij de rijksoverheid.”
 
Bert Snoek blijft wel actief in de politiek van Giessenlanden. Hij keert namelijk terug als raadslid voor de VVD-fractie. 
De voorgedragen opvolgend wethouder is Teus van Houwelingen uit Noordeloos. Hij is sinds mei 2010 raadslid voor de VVD. Als de gemeenteraad akkoord gaat met zijn benoeming, wordt hij geïnstalleerd tijdens de raadsvergadering van 11 december aanstaande.
 
 

 


 


 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Bert Snoek stopt als wethouder Giessenlanden' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap