Honderd woorden van Henk Bovekerk, 'Berend exit'

100 woorden van geplaatst op maandag 13 januari 2014

Trefwoorden: lijsttrekker, opinie

Berend exit

Het zal je als partij maar overkomen. Stel je eens voor dat onze lijsttrekker gisteren gezegd zou hebben dat hij er morgen mee stopt in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Ik heb het te doen met de PvdA- leidslieden in Giessenlanden. Wat betekent zijn plotselinge vertrek voor het politieke plaatje in Giessenlanden? Stemden veel mensen in 2010 op de PvdA- lijst vanwege de kwaliteiten van Buddingh’ of werden ze gedreven door het socialistische ideaal?
Ik heb Buddingh’ ervaren als een capabele wethouder (2006-2010). Hij kwam over als een bekwaam man, met humor en met zeer zeker bestuurlijke kwaliteiten. In 2010 kwam hij niet aan de bak; ik meen te weten waarom dat toen zo is gelopen. Politiek bedrijven verdient niet altijd de schoonheidsprijs. Vanaf 2010 heb ik de gemeentelijke zaken meer op een afstand gevolgd/ beluisterd. Ik heb dikwijls genoten van zijn spitsvondigheden, die hij in het debat etaleerde. Ik herinner me met genoegen hoe hij de nieuwe gemeente Groot- Gorinchem propageerde en dat op een tijdstip waarop de PvdA recent had geroepen dat Giessenlanden zelfstandig moest blijven.
 
We wachten de uitslag van de raadsverkiezingen op 19 maart af. Laat niemand zich rijk rekenen!
 
Henk Bovekerk Sr

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Honderd woorden van Henk Bovekerk, 'Berend exit'' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap