Opening nieuw Gezondheidscentrum met appartementen in Arkel

Dossier Arkel geplaatst op zaterdag 2 november 2013

Trefwoorden: gezondheidszorg, nieuwbouw

Opening nieuw Gezondheidscentrum met appartementen in Arkel

Op donderdag 31 oktober openden Kleurrijk Wonen en de gemeente Giessenlanden op feestelijke wijze het vernieuwde Raadhuisplein in Arkel. KleurrijkWonen bouwde hier een nieuw gezondheidscentrum met appartementen. De gemeente Giessenlanden heeft het plein opnieuw ingericht met onder andere een nieuwe luifel. De feestelijke middag begon met de onthulling van de naam van het nieuwe complex door Tjapko van Dalen, directeur KleurrijkWonen en de oudste huurder van de appartementen.
 
Ondergronds
De Witte Swaen, zo gaat het complex heten. In zijn toespraak vertelde Van Dalen onder andere dat het complex de eerste ondergrondse parkeergarage van de gemeente Giessenlanden herbergt en dat het project het tweede afgeronde project van Kleurrijk Wonen in Arkel is. Daarna was het de beurt aan  wethouder Jan de Groot. Hij roemde de metamorfose van het plein van “lelijk mormel tot mooie bruid”. Samen met de aanwezige winkeliers plantte hij een boom. Huisarts Peter de Vries sprak namens de gebruikers van het gezondheidscentrum.
 
 Beeld
Hij gaf aan dat de totstandkoming van het gezondheidscentrum een soms best moeilijk traject was, maar dat hij ervan overtuigd is dat hiermee de gezondheidszorg in Arkel gewaarborgd blijft. Dat laatste vond ook Berend Budding, raadslid van de gemeente Giessenlanden en als wethouder bij het begintraject van de bouw betrokken. Hij prees de huisarts en fysiotherapeut voor hun doorzettingsvermogen en dankte ook Kleurrijk Wonen en de gemeente Giessenlanden. Samen met Joke de Vries onthulde hij in het gezondheidscentrum een beeld van een Colombiaanse kunstenares. Na afloop van het officiële gedeelte konden genodigden het gezondheidscentrum en paar appartementen bezoeken.
 
 
Bron: Gemeente Giessenlanden
 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Opening nieuw Gezondheidscentrum met appartementen in Arkel' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap