SamenZonneEnergie ook in Giessenlanden

Dossier Duurzaam & Energie geplaatst op maandag 30 september 2013

Trefwoorden: inkoop, zonnepanelen

SamenZonneEnergie

Vanaf 30 september starten de gemeente Giessenlanden en 23 andere Zuid-Hollandse gemeenten in samenwerking met iChoosr de tweede grootschalige groepsaankoop zonnepanelen in Zuid-Holland onder de naam SamenZonneEnergie. Via deze groepsaankoop is het mogelijk om een compleet zonnepanelensysteem tegen een scherpe prijs aan te schaffen en hiermee bij te dragen aan een groener milieu.
 
De groepsaankoop
Hoe meer mensen zich inschrijven voor de groepsaankoop, des te scherper wordt de prijs. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 30 oktober gratis en vrijblijvend inschrijven op de website www.SamenZonneEnergie.nl . Op 31 oktober vindt de veiling plaats onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. De deelnemers ontvangen vrijblijvend een persoonlijk aanbod van de leverancier die de scherpste prijs biedt.
 
Installateurs
Bij de installatie van de zonnepanelen worden lokale installateurs betrokken. Installateurs die interesse hebben in onderaannemerschap kunnen zich inschrijven via www.ichoosr.com/leveranciers . De biedende leveranciers ontvangen de gegevens van ingeschreven installateurs, en kunnen deze mogelijk benaderen met een voorstel tot samenwerking in het kader van deze groepsaankoop.
 
Resultaten SamenZonneEnergie
In totaal heeft SamenZonneEnergie ruim 50.000 zonnepanelen op Nederlandse daken gerealiseerd. De eerste actie in Zuid-Holland heeft bijna 10.000 zonnepanelen opgeleverd in de provincie.

De volgende 24 gemeenten doen mee aan de tweede groepsaankoop zonnepanelen, SamenZonneEnergie, in Zuid-Holland:
Alblasserdam – Bergambacht – Binnenmaas – Bernisse – Brielle – Cromstrijen – Dordrecht – Giessenlanden – Gorinchem – Hardinxveld-Giessendam – Hellevoetsluis - Korendijk – Leerdam – Hendrik-Ido-Ambacht – Molenwaard - Oud-Beijerland – Papendrecht – Schoonhoven – Sliedrecht – Spijkenisse – Vlist – Westvoorne – Zederik – Zwijndrecht

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'SamenZonneEnergie ook in Giessenlanden' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap