Honderd woorden van Henk Bovekerk, Dossier-Naibzay

100 woorden van geplaatst op zondag 29 mei 2011

Trefwoorden: opinie

Dossier-Naibzay

Een indrukwekkend onderwerp in Vara’s ‘Uitgesproken’ op vrijdag 27 mei. Op de site van de Vara stond het volgende: ,,Els Boot, de burgemeester van de gemeente Giessenlanden, komt op voor een Afghaans gezin, waarvan de vader na dertien jaar in Nederland te hebben gewoond nu dreigt te worden uitgezet. Het hele dorp komt in opstand en zelfs de VVD dreigt er letterlijk voor te gaan liggen.” 

Hulde aan fractievoorzitter Bert Snoek, die na mijn vertrek uit de raad, het dossier-Naibzay heeft opgepakt. Hulde aan de gemeenteraad van Giessenlanden, die unaniem steun heeft betuigd aan de inspanningen van burgemeester Boot om het getij voor het gezin Naibzay te keren. Giessenlandse liberalen, ik roep u op om u eensgezind achter Bert Snoek op te stellen, ook al zou dat letterlijk zijn voor de voor- en achterdeur van Naibzay in Hoogblokland.

Laat er geen misverstand zijn: gelukzoekers hebben we in ons land niet nodig. Mensen in nood moeten echter worden geholpen! Rechtvaardigheid! Dat is het sleutelwoord. Tegen de liberale macht in Den Haag zeg ik: laat je niet inpakken door Wilders!

Henk Bovekerk sr.

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Honderd woorden van Henk Bovekerk, Dossier-Naibzay' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap