Wethouder Jan de Groot plaatst eerste blauwe papiercontainer

Dossier Milieu & Groen geplaatst op woensdag 13 april 2011

Trefwoorden: oud papier ophalen, waardlanden

Op maandag 18 april plaatst wethouder Jan de Groot de eerste blauwe container in de gemeente Giessenlanden bij oud-wethouder en raadslid Berend Buddingh’. Dit is meteen het startsein voor de verspreiding van alle papiercontainers in de gemeente Giessenlanden.

Het zal ongeveer 3 maanden duren voordat alle woningen met een voor- of achtertuin voorzien zijn. De inzameldagen blijven gelijk en de verenigingen die nu het oud papier inzamelen, blijven dat doen. Vanaf week 16 gaat de Reinigingsdienst Waardlanden de papiercontainers verspreiden. De verspreiding gaat dorp voor dorp, straat voor straat. Bewoners hoeven voor het bezorgen van de container uiteraard niet thuis te blijven. Waardlanden zet de containers zo dicht mogelijk bij de voordeur neer.

Wethouder Jan de Groot: “Met de invoering van de blauwe papiercontainer hopen we de oud papierinzameling te stimuleren. Ik realiseer me dat het voor sommigen even wennen zal zijn zo’n extra container. Maar ik hoop dat de meeste inwoners al snel de voordelen ervan in zullen zien.”

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Wethouder Jan de Groot plaatst eerste blauwe papiercontainer' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap