Bert Snoek benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau

van het Bestuur geplaatst op vrijdag 27 april 2007

Trefwoorden: bert snoek, onderscheiding

Bert Snoek uit Schelluinen heeft vrijdag 27 april uit handen van burgemeester Els Boot een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen.

Koninklijke onderscheiding
Gijsbert Piet Adriaan Snoek uit Schelluinen was/is bestuurslid en voorzitter van voetbal vereniging Schelluinen, jeugdbegeleider en trainer en jeugdvrijwilliger, voorzitter van gymnastiekvereniging SGV, lid van het organisatiecomité schoolvoetbal Giessenlanden, voorzitter van peuterspeelzaal Nijntje, lid en penningmeester van de ouderraad van de plaatselijke basisschool, lid van de programmaraad van Radio Giessenlanden, penningmeester van de koepel Stichting Beheer peuterspeelzalen Giessenlanden en penningmeester van de medezeggenschapsraad van de plaatselijke basisschool. Verder is hij lid van de programmaraad van Radio Gorinchem en Giessenlanden, voorzitter van de Adviesraad van Ons Dorpshuis in Schelluinen en lid van de steunfractie van de VVD in Giessenlanden.
Bron: Het Kontakt van 27 april 2007

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap