Bezoek gemeentehuis op afspraak

Algemeen geplaatst op dinsdag 9 april 2013

Trefwoorden: gemeentehuis

Bezoekers van gemeente Giessenlanden worden vanaf 15 april 2013 sneller en beter geholpen doordat de gemeente dan volledig op afspraak gaat werken. Bezoekers kunnen telefonisch of via de website zelf een afspraak inplannen bij burgerzaken, belastingen en bouw- en woningtoezicht. Deze manier van werken heeft als voordeel dat bezoekers direct worden geholpen zonder te hoeven wachten.
 
Snel aan de beurt
Door het werken op afspraak kan de gemeente bezoekers beter en sneller van dienst zijn. Bezoekers weten vooraf hoe laat ze aan de beurt zijn en zowel bezoeker als gemeente kan zich voorbereiden op de afspraak. Doordat de gemeente hierdoor ook inzicht heeft in de vraag, kan van te voren de benodigde informatie worden verzameld waardoor de vragen van de bezoeker sneller beantwoord kunnen worden. Voor het afhalen van reeds aangevraagde documenten, zoals een rijbewijs of paspoort, hoeft overigens geen afspraak gemaakt te worden. Deze documenten kunnen gewoon tijdens openingsuren bij de receptie worden opgehaald.
 
Online afspraak maken
Afspraken kunnen worden gemaakt via www.giessenlanden.nl. Bezoekers vinden hier ook de benodigde informatie ter voorbereiding op de persoonlijke afspraak op het gemeentehuis. Een afspraak kan ook telefonisch gemaakt worden via telefoonnummer, (0183) 58 38 38. Ook dan krijgt de bezoeker de benodigde informatie ter voorbereiding op de persoonlijke afspraak.
 
Gemeente Giessenlanden werkt continu aan het verbeteren van de dienstverlening. In de afgelopen jaren is het aantal producten in de webwinkel op de website van de gemeente flink uitgebreid waardoor zaken al direct via internet geregeld kunnen worden. Op 15 april gaat het ‘bezoek op afspraak’ van start en in de loop van 2013 kan ook voor de andere afdelingen van deze service gebruik worden gemaakt, onder andere voor vragen over ruimtelijke ordening en subsidies.

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Bezoek gemeentehuis op afspraak' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap