VVD zet zich in voor verbetering wegen Zuid-Holland Zuid

Provinciale politiek geplaatst op donderdag 1 november 2012

Trefwoorden: verkeersveiligheid, zhz

De Provinciale Statenfractie van de VVD in Zuid-Holland wil dat het college onderzoekt of een aantal knelpunten in het wegennet in Zuid-Holland Zuid kunnen worden opgelost. De liberalen hopen op die manier files te verminderen en de verkeersveiligheid te verbeteren.
 
Ook kleinere knelpunten
Bij de Algemene Beschouwingen diende de VVD samen met de andere coalitiepartijen een motie in om volgende investeringen in infrastructuur vooral in Zuid-Holland Zuid te laten plaatsvinden. De partij ziet de voltooiing van de A4-Zuid als speerpunt, maar vraagt ook aandacht voor kleinere knelpunten.
 
Verkeersdoorstroming
VVD-Statenlid Tiemen Brill noemt een paar concrete voorbeelden in de toekomstige gemeente Molenwaard: “Je kunt denken aan een ongelijkvloerse kruising van de N214 en de N216 en een rondweg bij Groot-Ammers. Dat zou de verkeersdoorstroming ten goede komen en diverse dorpen in de omgeving ontlasten.” VVD-gedeputeerde Ingrid de Bondt heeft toegezegd diverse verkeersprojecten in het zuidelijke deel van de provincie welwillend te bekijken. 
 
Bron: VVD Statenfractie ZH van 31 oktober 2012

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'VVD zet zich in voor verbetering wegen Zuid-Holland Zuid' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap