Dossier Hoornaar

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over dit onderwerp. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:

Gezamenlijke plusklas O2A5 in Giessenlanden

Dossier Hoornaar; geplaatst op donderdag 25 april 2013

Onderwijs voor het slimme kind kan beter, vindt openbare basisschool Klim-op in Hoornaar. Klim-op riep de teams van de bij O2A5 aangesloten scholen in Giessenlanden bijeen. Na de meivakantie start een plusklas voor dertig leerlingen.

Lees meer

'Hoornaar zegt nee tegen hoogbouw!

Dossier Hoornaar; geplaatst op woensdag 29 april 2009

De inwoners van Hoornaar zien helemaal niets in de hoogbouw op de plek van het voormalige gemeenschapshuis, in het centrum van het dorp. Daarvan zijn omwonenden van de 'bouwlocatie meer dan overtuigd. Hun bezwaren tegen de nieuwbouwplannen op deze plek sorteerden geen effect. Vandaar dat drie van hen - Marina Boom, Wil Boom en Carlo Klein - de handen in elkaar sloegen en vorige week een handtekeningenactie opzetten.

Lees meer

Onduidelijkheid over de verkoop van de waterplas De Donk

Dossier Hoornaar; geplaatst op vrijdag 26 december 2008

Hengelsportvereniging De Donk vind het helemaal niets dat Giessenlanden natuurbad De Donk in Hoornaar voor 1 euro wil verkopen aan zwemvereniging De Donk.

Lees meer

Dirk IV-stier op het nieuwe dorpsplein

Dossier Hoornaar; geplaatst op zondag 20 april 2008

Op zaterdag 19 april is het bronzen beeld van de legendarisch Dirk IV-stier verplaatst naar het gelijknamige nieuwe dorpsplein in Hoornaar. 
 

Lees meer

Opgravingen in Hoornaar

Dossier Hoornaar; geplaatst op donderdag 13 september 2007

De duizenden jaren oude opgravingen aan de Lage Giessen in Hoornaar beheersen het komende jaar het leven van de omwonenden.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap