Dossier Noordeloos

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over dit onderwerp. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:

Door te weinig leerlingen gaat De Buurtschool in Noordeloos dicht

Dossier Noordeloos; geplaatst op dinsdag 29 januari 2013

Openbare basisschool De Buurtschool is al vele jaren een kleine school, maar door steeds minder instroom van leerlingen is op1 oktober 2012 het leerlingaantal onder de absolute ondergrens van 23 leerlingen gekomen.

Lees meer

Toekomst van De Buurtschool in Noordeloos?

Dossier Noordeloos; geplaatst op donderdag 9 februari 2012

Openbare basisschool De Buurtschool is al vele jaren een kleine school. In de afgelopen jaren is het steeds gelukt om het leerlingaantal op peil te houden. Het lijkt er echter op dat de school vanaf 1 oktober 2012 niet meer aan de rijksnorm van minimaal 23 leerlingen kan voldoen.

Lees meer

Noordelozers schrijven over hun dorp

Dossier Noordeloos; geplaatst op donderdag 5 november 2009

Vijf inwoners van Noordeloos zijn zo trots op hun dorp dat ze het tijd vonden voor een boek over Noordeloos. Op vrijdag 6 november is de presentatie. De presentatie van het boek Noordeloos.Nu vindt plaats in het dorpshuis en duurt van 19.30 tot 22.00 uur.

Lees meer

Schakel geportretteerd bij NOS Politiek 24

Dossier Noordeloos; geplaatst op zaterdag 31 oktober 2009

Wie Maarten W. Schakel zegt, zegt in één adem ‘burgemeester’. En dan pas onderwijzer, verzetsstrijder, Tweede Kamerlid.  Want als er één functie als een rode draad door het leven van deze voormalige politicus loopt, dan is het wel die van eerste burger.

Lees meer

Aankoop Rabo-kantoor Noordeloos in de wacht

Dossier Noordeloos; geplaatst op maandag 19 januari 2009

De gemeente Giessenlanden trok in november twee ton uit om het onderkomen van de Rabobank in Noordeloos te kopen, maar de daadwerkelijke aanschaf heeft nog niet plaatsgevonden.

Lees meer

Buurtbus Noordeloos-Gorinchem is er weer!

Dossier Noordeloos; geplaatst op maandag 28 april 2008

Vanaf maandag 28 april 2008 is er weer een rechtstreekse busverbinding tussen Noordeloos en Gorinchem. In 2003 werd deze directe verbinding opgeheven. Inwoners van Noordeloos konden hierdoor alleen via een overstap op de Bazeldijk naar Gorinchem reizen.

Lees meer

Noordeloos krijgt nieuwe bushaltes

Dossier Noordeloos; geplaatst op donderdag 17 januari 2008

De Provincie Zuid-Holland wil bijna de helft (49 procent) van de bushaltes beter toegankelijk maken. Hierdoor kunnen reizigers met een lichamelijke handicap zelfstandig gebruik maken van het openbaar vervoer.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap