Dossier Sociaal

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over sociale onderwerpen. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3

Samenwerkingsproject Avelingen Groep en RSD

Dossier Sociaal; geplaatst op zaterdag 2 juli 2011

Een uniek samenwerkingsproject door Avelingen Groep en RSD/AOV gaat 1 juli van start.

Het project loopt vooruit op de nieuwe wet “Werken naar vermogen”.

Lees meer

Giessenlanden bijna op het gemiddelde!

Dossier Sociaal; geplaatst op zaterdag 2 juli 2011

Nu kan iedereen op www.JaofNee.nl de donorstand van zijn of haar eigen provincie en woonplaats bekijken. Al deze donorstanden worden afgezet tegen de donorstand van heel Nederland.

Giessenlanden nog net onder het gemiddelde!

Lees meer

Avelingen Groep overweegt kort geding tegen staat over bezuinigingen

Dossier Sociaal; geplaatst op zondag 5 juni 2011

Het Dagelijks Bestuur van Avelingen Groep overweegt om namens de deelnemende gemeenten de bezuinigingen op de Sociale Werkvoorziening 2011 aan de rechter voor te leggen.

Lees meer

RSD jaarrekening 2010, 'Meer met minder'

Dossier Sociaal; geplaatst op vrijdag 25 maart 2011

De Regionale Sociale Dienst en Kredietbank AV (RSD) werd in 2010 geconfronteerd met een onverwachte extra verlaging van 1,5 miljoen op het budget om uitkeringen van te betalen. Ondanks deze enorme financiële tegenvaller heeft de RSD in 2010 toch positieve resultaten weten te bereiken.

Lees meer

Giessenlanden doet er alles aan om de uitzetting van Naibzay tegen te gaan.

Dossier Sociaal; geplaatst op vrijdag 18 februari 2011

De raad nam afgelopen week een motie aan waarin 'de burgemeester de ruimte krijgt om zich met kracht in te zetten en haar invloed aan te wenden om contacten te leggen en te onderhouden teneinde te voorkomen dat Mohammed Rafiq Naibzay wordt uitgezet op basis van de 1-F (groep)status'.

Lees meer

Inkomenseis voor sociale huurwoningen

Dossier Sociaal; geplaatst op dinsdag 14 december 2010

Woningcorporatie KleurrijkWonen bezint zich op de nieuwe EU-wetgeving voor toewijzing van sociale huurwoningen die ingaat per 1 januari.

Lees meer

Prorail wijst jeugd op gevaren

Dossier Sociaal; geplaatst op zondag 5 september 2010

,,Als je ze op een gedrag aanspreekt, krijg je steevast te horen: 'Ja maar de bomen zijn toch al omhoog.' Maar zo werkt het niet. In de wet staat: 'Wachten tot het rode licht gedoofd is.'Die slagbomen zijn slechts een extra veiligheidsmaatregel."

Lees meer

RSD: Minder budget

Dossier Sociaal; geplaatst op maandag 16 augustus 2010

De Regionale Sociale Dienst en Kredietbank AV (RSD) wordt geconfronteerd met een onverwachte extra verlaging van 1,5 miljoen op het budget om uitkeringen van te betalen.
 

Lees meer

Leer/werkbedrijf Avelingen Groep

Dossier Sociaal; geplaatst op dinsdag 8 juni 2010

Onlangs kwamen zo'n tachtig gemeentebestuurders van de zeven aangesloten gemeenten langs. Vorige week pakte de Avelingen Groep uit met de Contactdag voor tal van relaties met een 'Avelingen Plein', waar ook samenwerkende organisaties zich presenteerden. En zaterdag werd open huis gehouden.

Lees meer

Woningaanbod aansluiten op woonwensen

Dossier Sociaal; geplaatst op zondag 4 april 2010

KleurrijkWonen en de gemeente Giessenlanden hebben afgelopen donderdag de prestatieafspraken voor de periode 2010 tot en met 2014 ondertekend. Het doel van deze afspraken is om het woningaanbod en de woonomgeving zo goed mogelijk te laten aansluiten op de behoefte van de verschillende doelgroepen in de gemeente

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap