Dossier Milieu & Groen

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over dit onderwerp. Wilt u meer lezen, klik dan op één van de teksten!

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4

Gasstation komt toch in Wijngaarden!

Dossier Milieu & Groen; geplaatst op donderdag 24 april 2008

Het gascompressorstation komt in Wijngaarden. De coalitiepartijen CDA en ChristenUnie stemden maandagavond in met de Milieu Effect Rapportage (MER) en gaven daarmee groen licht voor de voorkeurslocatie aan de westkant van het Graafstroomse dorp.

Lees meer

Het Groene Hart moet groen blijven!

Dossier Milieu & Groen; geplaatst op zaterdag 19 april 2008

Om dit te realiseren werden deze avond wilde plannen gelanceerd. Zo stelde hoogleraar Friso de Zeeuw voor om de geplande huizen in het Groene Hart duur te verkopen, zodat de winst gebruikt kan worden om het groen te financieren. Rijkslandschapsarchitect Dirk Sijmons voegde hieraan toe dat er vanaf nu geen bouwplannen meer bij moeten komen: ,,We moeten keiharde planologische grenzen stellen. Geen woning meer erbij."

Lees meer

Nieuwe doelen voor schoner water

Dossier Milieu & Groen; geplaatst op zaterdag 29 december 2007

Schoner water in de sloten en plassen om ons heen. Daarvoor plaatsten bestuurders uit het hele rivierengebied woensdag 12 december symbolisch hun handtekening. Dit gebeurde bij Waterschap Rivierenland tijdens de conferentie 'Een schone taak over de Europese Kaderrichtlijn Water'.

Lees meer

Verrommeling van de Alblasserwaard..!

Dossier Milieu & Groen; geplaatst op donderdag 27 december 2007

Al vele jaren verkondigt Leen den Ouden van Natuur en Vogelwacht Alblasserwaard een zorglijke boodschap met betrekking tot de toekomst van de Alblasserwaard. 

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap