100 woorden van

Honderd woorden van ..... (een opinie van een Giessenlandse auteur)

Zie hieronder (incl. de vervolgtab's) het totale overzicht van deze opinie-publicaties en wilt u een opinie lezen, klik dan op één van de teksten!

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3

Honderd woorden van Henk Bovekerk, Dossier-Naibzay

100 woorden van; geplaatst op zondag 29 mei 2011

Een indrukwekkend onderwerp in Vara’s ‘Uitgesproken’ op vrijdag 27 mei. Op de site van de Vara stond het volgende: ,,Els Boot, de burgemeester van de gemeente Giessenlanden, komt op voor een Afghaans gezin, waarvan de vader na dertien jaar in Nederland te hebben gewoond nu dreigt te worden uitgezet."

Lees meer

Honderd woorden van Henk Bovekerk, 'Superzure azijn'

100 woorden van; geplaatst op dinsdag 21 december 2010

Politiek is een hard bedrijf! Wie wil dat ontkennen? De VVD afdeling Giessenlanden heeft het zelf aan den lijve ondervonden. In juni 2005 viel zij tussentijds uit het College van B. en W. en onze wethoudersloze periode duurde tot het voorjaar van 2010.

Lees meer

Honderd woorden van Ad van Duin, 'Over leegstand in de stad gesproken'

100 woorden van; geplaatst op donderdag 25 november 2010 door Ad van Duin

Het Gorcum's binnenstadsmanagement ziet de leegstand als een groot probleem van de binnenstad, maar is deze fysieke constatering eigenlijk niet het gevolg van bestuurlijk falen?

Lees meer

Honderd woorden van Henk Bovekerk, 'Help de burgemeester!'

100 woorden van; geplaatst op dinsdag 9 november 2010

Ik heb gesolliciteerd; ik heb mezelf beschikbaar gesteld om de burgemeester te ontlasten. Ik wil haar helpen, pro Deo, pro bono publico, gratis, voor niks dus, in het belang van de samenleving! Ik heb gezegd dat ik een bijdrage wil leveren in het afleggen van bezoeken aan echtparen, die 50 jaar zijn getrouwd.

Lees meer

Honderd woorden van Ad van Duin, 'Over de GLZ samenwerking gesproken'

100 woorden van; geplaatst op zaterdag 6 november 2010 door Ad van Duin

Als wij echt open over de GLZ samenwerking willen praten dan zullen wij ook over onze schaduw heen moeten willen kijken en eerst een visie moeten hebben om te bepalen waar al die spontane tussenstappen ons uiteindelijk gaan brengen!

Lees meer

Honderd woorden van Ad van Duin ´Over onze belangen´

100 woorden van; geplaatst op dinsdag 28 september 2010 door Ad van Duin

Je hoort vaak dat de politiek onbetrouwbaar is geworden. Burgers vinden dat in het huidige politiekbestel niet de juiste/goede besluiten worden genomen. Hoe komt dat?

Lees meer

Honderd woorden van Ad van Duin 'Wie is Geert Wilders?'

100 woorden van; geplaatst op zondag 5 september 2010 door Ad van Duin

Geert Wilders heeft in zijn overweging om te stoppen met de kabinetsformatie de PVV-kiezers helemaal vergeten. Een gemiste kans om zijn achterban een dienst te bewijzen.

Lees meer

100 woorden van Henk Bovekerk, Kleine oorwassing

100 woorden van; geplaatst op maandag 19 april 2010

De lijn van de geschiedenis is hersteld: de VVD maakt weer deel uit van het College van B en W van de gemeente Giessenlanden. Voor onze partij was het op donderdag 15 april een feestelijk moment. Jan de Groot werd met 10 van de 13 stemmen tot wethouder (eerste loco- burgemeester) gekozen.

Lees meer

100 woorden van Henk Bovekerk, Slecht wijnjaar

100 woorden van; geplaatst op maandag 19 april 2010

Het wordt een slecht wijnjaar als we tenminste afgaan op het aprilklimaat in de gemeenteraad van Giessenlanden. De rode wijn van de PvdA zal niet om te drinken zijn, althans dat mag geconcludeerd worden bij het zien van de gezichten van de socialisten. Met de groene druiven komt het ook niet goed, want die zijn zeker zo CUur.
 

Lees meer

100 woorden van Henk Bovekerk, 'Van drie naar vijf'

100 woorden van; geplaatst op donderdag 4 maart 2010

De dag na de gemeenteraadsverkiezingen is altijd een heel bijzondere. Anderzijds ook weer een normale dag: de zon is opgekomen en zij straalt uitbundig, wel wat wolkjes, maar verder geen vuiltje aan de lucht.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap