Dossier Schelluinen

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over dit onderwerp. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst.
Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5

Schelluinen verliest vertrouwen in de locale politiek

Dossier Schelluinen; geplaatst op dinsdag 16 januari 2007

De locale politiek kan voorlopig weinig goed doen in Schelluinen,nadat de meerderheid van de raad de dreigingen van B&W heeft laten prefereren ten koste van de leefbaarheid in Schelluinen. Bijgaand de laatste reacties uit de media:

Lees meer

Insprekers kregen geen gehoor...

Dossier Schelluinen; geplaatst op zondag 14 januari 2007

Het pijnlijke van de raadsvergadering van 11 januari jl. was wel de constatering dat  burgemeester Els Boot weinig empathie heeft voor de problemen in Schelluinen en dat ook duidelijk liet blijken toen Ton van Eijk als eerste inspreker de emoties van de meeste Schelluinenaren verwoorde.

Lees meer

Oppositie helpt College aan nipte meerderheid

Dossier Schelluinen; geplaatst op zaterdag 13 januari 2007

Het voorstel van B&W tot vaststelling van het bestemmingsplan Schelluinen-West kreeg een verdeelde steun van de eigen coalitieraadsleden van 5 voor en 5 tegen. De oppositie zorgde uiteindelijk voor de doorslag, waardoor het B&W voorstel werd aangenomen met 8 stemmen voor en 7 stemmen tegen.

Lees meer

Bestemmingsplan JA, maar de Schelluinenaren gaan door!

Dossier Schelluinen; geplaatst op vrijdag 12 januari 2007

Een tevreden college dat met veel hulp van de oppositie bestuurlijk verder kan gaan. Voor de stichting van de leefbaarheid in Giessenlanden gaat nu het juridische spel beginnen. Bijgaand de reacties in diverse dagbladen:

Lees meer

A27 grootste kwelgeest autoverkeer

Dossier Schelluinen; geplaatst op donderdag 28 december 2006

Met de waarheid “dat het al erg druk is” moet de raad samen met het college zich toch eens goed achter de oren gaan krabben en nadenken of zij nog wel een transportcentrum bij Schelluinen willen hebben?

Lees meer

College grijpt naar EHBO doos

Dossier Schelluinen; geplaatst op dinsdag 19 december 2006

Ook het nieuwe college heeft in haar waarheid last van teveel cognitieve dissonantie, ofwel wil alleen horen wat ze willen horen. Het proces van de keuze “Schelluinen West” is door alle colleges met pappen en nathouden voortgesleept. Door voortschrijdend inzicht is begin dit jaar de meerderheid van de raad omgegaan.

Lees meer

Locatiekeuze transportcentrum een heet hangijzer

Dossier Schelluinen; geplaatst op maandag 18 december 2006

Het proces voor de realisering van een transportcentrum in Schelluinen West is volgens het college niet meer te stoppen!

Lees meer

Schelluinen-West met Rood & Groen

Dossier Schelluinen; geplaatst op vrijdag 29 september 2006

De Regionale Ontwikkelings Maatschappij Schelluinen West (ROM S) heeft een schadeclaim ingediend bij de gemeente Giessenlanden. Aanleiding is het feit dat de gemeenteraad nog steeds geen groen licht heeft gegeven voor de beoogde locatie in Schelluinen.

Lees meer

Van Heijningen op bezoek

Dossier Schelluinen; geplaatst op vrijdag 3 maart 2006

VVD-gedeputeerde Erik van Heijningen heeft maandagavond 25 februari jl. begrip getoond voor de kritiek op Schelluinen-West. Hij deed de toezegging het transportcentrum nogmaals op de agenda van Gedeputeerde Staten (GS) te zetten.

Lees meer

Gerrie de Braven: ' VVD tegen Transportcentrum Schelluinen-West'

Dossier Schelluinen; geplaatst op donderdag 9 februari 2006

Het voorliggende ontwerp- bestemmingsplan kan daarom niet op instemming van de VVD rekenen. De locale partij VVD Giessenlanden is tegen dit plan.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap