Dossier Schelluinen

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over dit onderwerp. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst.
Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5

Treinstation en (nog) meer auto's?

Dossier Schelluinen; geplaatst op zondag 2 december 2007

Het idee van een nieuw treinstation met een grote parkeerplaats bij Schelluinen kan automobilisten verleiden om de auto te laten staan. Het wordt daardoor heel makkelijk om bij de A15 te parkeren en met de trein verder de Randstad in te gaan.

Lees meer

Verlenging Betuwelijn geselecteerd als EU-project

Dossier Schelluinen; geplaatst op woensdag 21 november 2007

De verlenging van de Betuwe-goederenspoorlijn naar Polen evenals een goederenspoor Rotterdam-Milaan zijn geselecteerd voor een lijst grote Europese verkeerprojecten voor de jaren 2007-2013.

Lees meer

Bomen bij zuivering in Schelluinen

Dossier Schelluinen; geplaatst op dinsdag 6 november 2007

De lichtblauw-groene silo met zuiveringsslib torent nu nog boven het struikgewas uit. Wie over de A15 of de weg naar Schelluinen rijdt, kan zo precies zien waar de rioolzuivering van Waterschap Rivierenland zich bevindt.

Lees meer

Stichting wacht op goedkeuring van GS

Dossier Schelluinen; geplaatst op donderdag 25 oktober 2007

De projectorganisatie ROM-S mag doorgaan met de voorbereidende werkzaamheden voor het regionale transportcentrum in Schelluinen. Dat bepaalde de Dordtse rechtbank afgelopen week.

Lees meer

Schelluinen-West:

Dossier Schelluinen; geplaatst op maandag 8 oktober 2007

Tegen- en voorstanders van de komst van transportcentrum Schelluinen-west troffen elkaar dinsdagmiddag 2 oktober jl. in de rechtbank van Dordrecht. Daar diende het kort geding dat de ‘Stichting ter behoud van de leefbaarheid in Giessenlanden’ had aangespannen.

Lees meer

Meer risico's langs de Betuwe spoorlijn

Dossier Schelluinen; geplaatst op woensdag 3 oktober 2007 door webmaster

De Betuwe spoorlijn is ruim twee keer veiliger dan de andere spoorlijnen in Nederland, maar bij hoge geluidsschermen zouden branden veel moeilijker te bestrijden zijn en zijn de risico's voor omwonenden aanzienlijk groter.

Lees meer

ROM-S nu echt begonnen; maar.....!

Dossier Schelluinen; geplaatst op dinsdag 25 september 2007

B&W hebben vrijstelling van het huidige bestemmingsplan verleend om het terrein Schelluinen-West voor de eerste fase bouwrijp te maken.

Lees meer

Huiswerk voor Schelluinenaren...!

Dossier Schelluinen; geplaatst op woensdag 12 september 2007

Roze en gele memoblaadjes en groene stiften. Bewoners van Schelluinen mochten daarmee gisteravond hun stem laten horen tijdens de inloopavond in het dorpshuis. 

Lees meer

Op de Betuwelijn is het erg stil!

Dossier Schelluinen; geplaatst op donderdag 2 augustus 2007

Op de Betuwelijn is het sinds de opening door koningin Beatrix half juni echter akelig stil. Treinen rijden er niet wegens problemen met het nieuwe beveiligingssysteem.

Lees meer

De Betuwelijn in beweging!

Dossier Schelluinen; geplaatst op vrijdag 22 juni 2007

Met het overhalen van een hendel in Barendrecht opende koningin Beatrix zaterdag 16 juni ’07 officieel de Betuweroute. De 'feesttrein' die zij elders in beweging zette, had eigenlijk tot Valburg in de Betuwe moeten rijden, maar kwam niet ver.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap