Dossier A27/A15

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over verkeersplannen rondom de A27. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3

Twijfels over tol op A27

Dossier A27/A15; geplaatst op vrijdag 5 oktober 2007

De provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant , negen gemeenten, twee waterschappen en werkgevers gaan alleen onder strikte voorwaarden akkoord met tolheffing op de A27.

Lees meer

A27 loopt vol en hoe nu verder...?

Dossier A27/A15; geplaatst op dinsdag 25 september 2007

Dinsdagavond 25 september organiseerde Rijkswaterstaat, in hotel Gorinchem, een informatieavond over de verkeersproblemen van de A27 tussen de knooppunten Lunetten (bij Utrecht) en Hooipolder (ten noorden van Breda) en de daardoor veroorzaakte lange files.

Lees meer

Voorkeur Gorcum is een tunnel onder de Merwede

Dossier A27/A15; geplaatst op zondag 9 september 2007

Burgemeester Piet IJssels en zijn wethouders zien het liefst een tunnel als nieuwe oeververbinding tussen Zuid-Holland en Noord-Brabant. In Hotel Gorinchem is dinsdag 25 september een informatiebijeenkomst over de Startnotitie A27.

Lees meer

Onder de grond?

Dossier A27/A15; geplaatst op woensdag 18 juli 2007

’De wereld gaat op zijn kop. Daar moeten we met zijn allen op rekenen. Wie dat niet doet, is meer dan naïef.’’ De verkeerschaos die Gorinchem wacht wanneer de A27 op de schop gaat, brengt wethouder Herman van Santen niet van zijn stuk. In tegendeel, hij is blij dat Rijkswaterstaat eindelijk begint met het onderzoek naar alternatieven.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap