Landelijke politiek

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over de landelijke VVD politiek. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst van het desbetreffende bericht.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6

Politiek leider moet leiden en niet volgen

Landelijke politiek; geplaatst op maandag 21 april 2008

Anders dan Rita Verdonk ziet Eerstekamerlid Uri Rosenthal liever een politieke leider die voor zijn ideeën een meerderheid creëert dan een leider die de meerderheid volgt. 

Lees meer

Nieuwe beginselverklaring VVD

Landelijke politiek; geplaatst op zaterdag 26 januari 2008

VVD-leider Mark Rutte gaat een nieuwe beginselverklaring schrijven. De huidige dateert van 1980. Die moet volgens hem vanwege ontwikkelingen in de laatste jaren, zoals globalisering, migratie en terrorisme dringend worden aangepast.
 

Lees meer

VVD, Het is tijd voor échte oplossingen

Landelijke politiek; geplaatst op dinsdag 8 januari 2008

De VVD is vandaag een uitgebreide postercampagne begonnen, onder de noemer: “Het is tijd voor échte oplossingen”. VVD-fractievoorzitter Mark Rutte: “Het kabinet Balkenende-IV loopt met een grote boog om de maatschappelijke problemen heen.

Lees meer

Kersttoetje, Zuur met bittere nasmaak..

Landelijke politiek; geplaatst op vrijdag 21 december 2007

Onze partij eist dat het kabinet direct opnieuw laat uitrekenen hoe de koopkracht voor burgers er volgend jaar uitziet. Uit recente rapporten van het Centraal Planbureau (CPB) en de Rabobank blijkt volgens VVD-fractievoorzitter Mark Rutte dat de economische vooruitzichten verslechteren.

Lees meer

VVD woest over 18 belastingverhogingen

Landelijke politiek; geplaatst op dinsdag 18 september 2007

Het kabinet geeft volgend jaar miljarden euro's extra uit en laat hardwerkende Nederlanders opdraaien voor de kosten. CDA, PvdA en ChristenUnie verhogen vrijwel iedere belasting, achttien (!) in totaal. Blijkbaar probeert het meest linkse kabinet sinds jaren het Guinness Book of Records halen.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap