Landelijke politiek

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over de landelijke VVD politiek. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst van het desbetreffende bericht.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6

VVD komt op voor huiseigenaren

Landelijke politiek; geplaatst op vrijdag 5 december 2008

De huidige financiële crisis raakt ook de woningmarkt. Om (toekomstige) huizenbezitters in deze moeilijke tijden tegemoet te komen, stelt de VVD een aantal maatregelen voor om de stagnerende doorstroom op de woningmarkt open te breken.

Lees meer

Reactie van Mark Rutte op de nieuwe beginselverklaring van de VVD

Landelijke politiek; geplaatst op zondag 23 november 2008

Het is een misverstand om te denken dat de VVD zich niet altijd schatplichtig gevoeld heeft aan de joods-christelijke traditie, betoogt Mark Rutte. Maar voor wie dat niet besefte, kan de nieuwe beginselverklaring van de liberalen dit misverstand wegnemen.

Lees meer

Mark Rutte, Nederland moet economie moderniseren

Landelijke politiek; geplaatst op dinsdag 18 november 2008

De Groen Rechtse agenda bevat meer onderwerpen dan een betaalbare energierekening en het dreigend tekort aan fossiele brandstoffen. Het gaat ook over klimaat, water en natuur. Bovenal is Groen Rechts een nieuwe manier van denken over economie en onze leefomgeving.

Lees meer

Rapport Deltacommissie onvoldoende onderbouwd

Landelijke politiek; geplaatst op donderdag 23 oktober 2008

De VVD heeft kritische vragen gesteld over de totstandkoming van het rapport van de Deltacommissie 2008. Woordvoerder Helma Neppérus: “Het gaat mij vooral om de onderbouwing van de berekeningen over de voorspelde waterstijging. 

Lees meer

Opinie van VVD-er Frans Weekers

Landelijke politiek; geplaatst op zaterdag 18 oktober 2008

Kabinet heeft economische realiteit te lang ontkend.Het financiële fundament van de mondiale economie schudt op haar grondvesten. De kapitaalmarkt fungeert normaal als smeerolie voor de economie. Als het vertrouwen hierin niet spoedig terugkeert loopt de motor van de reële economie vast.

Lees meer

Presentatie nieuwe beginselverklaring VVD

Landelijke politiek; geplaatst op vrijdag 29 augustus 2008

Mark Rutte presenteerde afgelopen week in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag een concept voor een nieuwe beginselverklaring van de VVD.  De huidige dateert van 1980

Lees meer

Ons zoet door onkunde verdampt!

Landelijke politiek; geplaatst op vrijdag 20 juni 2008

Het CPB voorspelt dat de Nederlanders volgend jaar opnieuw het zuur voor de kiezen krijgen. Het kabinet wil ons doen geloven dat dit komt door de verslechterende wereldeconomie en de stijgende olieprijzen. Volgens VVD-leider Mark Rutte is de werkelijke reden voor dit ‘zuur’ de onbedwingbare spilzucht van dit kabinet.

Lees meer

Onze economie zit in z'n achteruit!

Landelijke politiek; geplaatst op woensdag 11 juni 2008

De Nederlandse economie zit in de achteruit. In plaats van omdraaien, drukt het kabinet het gaspedaal nog verder in zodat we nog harder achteruit gaan.

Lees meer

Wij roepen niet alleen maar "Boe" tegen Balkenende

Landelijke politiek; geplaatst op dinsdag 27 mei 2008

De VVD is het afgelopen weekend in Noordwijkerhout gestart met een permanente verkiezingscampagne. Een vast team zal tot 2011 de campagnes coördineren voor de verkiezingen van waterschappen, de EU, gemeenten, provincie en de Tweede Kamer.

Lees meer

Mark Rutte over samenwerken met de partij van de Filerijder

Landelijke politiek; geplaatst op donderdag 15 mei 2008

Fractievoorzitter Mark Rutte heeft tijdens het Nationaal File Forum van 15 mei jl. gepleit voor een grote uitbreiding van het hoofdwegennet in Nederland. Rutte: “Voor veel mensen is de dagelijkse ellende in de files nu al een grote ergernis.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap