Mening(en) van

Hieronder vindt u een overzicht met meningen van leden en kiezers. Wilt u een mening lezen, klik dan op de tekst.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5

Sinterklaas is de baas!

Mening(en) van; geplaatst op woensdag 21 november 2007 door Ad van Duin

Bij Albert Heijn is dit een reclame slogan, maar het college in Giessenlanden denkt dat zij Sinterklaas zijn.

Lees meer

Rokers over de Klink

Mening(en) van; geplaatst op zaterdag 20 oktober 2007 door Ad van Duin

Als het aan minister Ab Klink ligt is het roken in de horeca snel ten einde. Door het betuttelende beleid van het huidige “groenezeep kabinet” zullen rokers er echt aan moeten geloven dat er, volgend jaar, een algemeen rookverbod in de horeca zal gaan gelden.

Lees meer

'Als gewoon burger mis je veel'

Mening(en) van; geplaatst op woensdag 23 mei 2007

In maart 2006 nam Peter van den Bosch afscheid van de actieve gemeentepolitiek. Hij voltooide daarmee een periode van twaalf jaar in de VVD-fractie. Van den Bosch adviseert de VVD-fractie wanneer er financiële zaken aan de orde komen, zoals in de zomer de kadernota (het opstapje naar de gemeentebegroting) en in het najaar de gemeentebegroting voor het nieuwe jaar

Lees meer

Betuwelijn

Mening(en) van; geplaatst op zaterdag 19 mei 2007

Op radio en TV werd er melding van gemaakt dat het in bedrijf stellen van de Betuwelijn opnieuw is uitgesteld, deze keer met drie maanden. De belastingbetalers, onder wie 150 Kamerleden, zijn zo langzamerhand murw geworden voor het feit dat de Betuwelijn inmiddels anderhalf jaar onbenut ligt te "verinteresten".

Lees meer

Ad van Duin, 'Heeft stemmen wel zin?'

Mening(en) van; geplaatst op vrijdag 24 februari 2006 door Ad van Duin

Een vraag die je als lid van een politiek partij vaak te horen krijgt en daarop zijn vele antwoorden te geven. Zoals een goede uitleg over de waarde hiervan en hoe onze partij daar specifiek in zit.

Lees meer

Gerrie den Braven, Zorgvuldig omgaan met gemeenschapsgeld

Mening(en) van; geplaatst op zaterdag 28 januari 2006

Op 7 maart 2006 mag u weer naar de stembus om de leden van de gemeenteraad te kiezen.Ik wil u oproepen van dit recht gebruik te maken. Het is belangrijk om zelf mee te praten en actief te zijn voor uw gemeente, kern, wijk of straat.

Lees meer

Kees van Vliet, De belangen van de inwoners

Mening(en) van; geplaatst op zaterdag 28 januari 2006

Mijn naam is Kees van Vliet en ik ben nu bijna twaalf jaar raadslid voor de VVD in Giessenlanden. Ik heb dit "werk" jaren met enthousiasme gedaan, de laatste tijd echter met iets minder plezier.

Lees meer

Peter van den Bosch, Heel veel geld

Mening(en) van; geplaatst op maandag 21 november 2005

Hoe luiden de conclusies als we over een goeie maand de balans van bestuurlijk Giessenlanden opmaken? De gemeentesecretaris is door B. en W. op non-actief gesteld, er is een interim-gemeentesecretaris benoemd en eerder dit jaar stopten twee wethouders, die zich vanwege de verhoudingen in het College van B. en W. genoodzaakt zagen hun werkzaamheden te beƫindigen.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap