Mening(en) van

Hieronder vindt u een overzicht met meningen van leden en kiezers. Wilt u een mening lezen, klik dan op de tekst.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5

Alblasserwaardse Rabobank-leden bijgepraat

Mening(en) van; geplaatst op woensdag 8 juli 2009

Het spaarbankboekje is weer helemaal van deze tijd. Rustig aan doen, voorzichtig met beleggen, maar als het kan sparen. Dat is het advies van 'opperpenningmeester' Bert Bruggink van Rabobank Nederland. Hij hield vorige week een boeiende voordracht tijdens de ledenvergadering van Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost.

Lees meer

Andere keuzes door voortschrijdend inzicht!

Mening(en) van; geplaatst op donderdag 26 maart 2009 door Ad van Duin

Uit het stemgedrag over de vergunning van drie Mega windturbines in Giessenburg blijkt maar weer eens dat de inzichten van de meerderheid van de gemeenteraad in Giessenlanden niet altijd in relatie staan met de actuele feiten.

Lees meer

Woonwensen senioren

Mening(en) van; geplaatst op zaterdag 6 december 2008 door Ad van Duin

Senioren in Giessenlanden laten zich niet meer wegzetten in een hokje. De locale overheid en projectontwikkelaars zullen meer rekening moeten gaan houden met de eigentijdse behoeften van ouderen. 

Lees meer

Ad van Duin, 'Extreme ozb verhoging versus inkomenspolitiek'

Mening(en) van; geplaatst op vrijdag 21 november 2008 door Ad van Duin

De meerderheid van de gemeenteraad is met het ozb-besluit duidelijk de weg kwijt, daar zij zich de macht toe-eigenen om op het "Haagse pluche" te gaan zitten. Namelijk de gedane herverdeling is een vorm van inkomenspolitiek en dat is primair een taak van de rijksoverheid! 

Lees meer

Drie Heren......

Mening(en) van; geplaatst op dinsdag 4 november 2008

Lodewijk, Nicolaas en Gerard zijn sinds mensenheugenis buren en ook nog concurrenten, eigenlijk meer collega’s. Zij werken in dezelfde branche en hun bedrijven hebben een vergelijkbare structuur.

Lees meer

Groenrechts

Mening(en) van; geplaatst op woensdag 10 september 2008

Is groenrechts een breuk met het klassieke VVD-partijprogramma? „Welnee. De VVD had Ginjaar, Winsemius en Nijpels”, reageert VVD-Kamerlid en milieuwoordvoerder Helma Neppérus. „We pakken hun lijn weer op.” 

Lees meer

'Winkels zijn een belangrijk bindmiddel'

Mening(en) van; geplaatst op maandag 8 september 2008 door Ad van Duin

In dorpen en achterstandswijken zullen de komende jaren in rap tempo winkels verdwijnen. Hiermee zal de leefbaarheid in die dorpen en wijken afnemen. Dat stelt de Raad Nederlandse Detailhandel (RND), die pleit voor "onorthodoxe maatregelen" om het tij te keren. Zo zouden deze winkels volgens de belangenvereniging moeten worden vrijgesteld van de ozb-belasting en moeten huren variabel worden: bij meer omzet een hogere huur en andersom.

Lees meer

Ad van Duin, '(Verdonk)eremanen'

Mening(en) van; geplaatst op woensdag 3 september 2008 door Ad van Duin

De VVD  haalde in 2002 Verdonk binnen, maar al gaande ontpopte zij zich als een “koekoeksjong” en probeerde een ieder die te veel in haar omgeving kwam uit het liberale-nest te drukken.

Lees meer

LTO, Nederlands trots laten verzuipen of ....!

Mening(en) van; geplaatst op vrijdag 16 mei 2008

Terwijl de voedselschaarste wereldwijd massale rellen veroorzaakt, beroven natuur- en waterclaims de Nederlandse landbouw de komende tien jaar nog eens van zo’n 70.000 ha vruchtbare akkers en weidegebied. Deze schrikbarende hoeveelheid productiegrond, die moet verdwijnen, komt boven op de al eerder afgesproken offers voor de Ecologische Hoofdstructuur (EHS) en de robuuste verbindingszones.

Lees meer

Gerrie den Braven, Na drie decennia afscheid van de gemeentepolitiek.

Mening(en) van; geplaatst op zondag 10 februari 2008

Interview overgenomen van AD Rivierenland; VVD-politica Gerrie den Braven (60) neemt na drie decennia afscheid van de gemeentepolitiek.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap