VERKIEZINGEN

Foto van de eerste vijf kandidaten (lijst 1) voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart a.s.

Hier onder vindt u over dit onderwerp een overzicht van alle gepubliceerde (pers)berichten. Wilt u een bericht lezen, klik dan op een van de teksten of zoek via het zoekprogramma op trefwoord(en);

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Orde op zaken: VVD Verkiezingsprogramma

VERKIEZINGEN; geplaatst op zaterdag 10 april 2010

De VVD wil Nederland door de crisis loodsen. De partij deinst daarom niet terug voor de noodzakelijke hervormingen om orde op zaken te stellen in Nederland. De VVD wil de belastingen op werken en ondernemen verlagen, de staatsfinanciën zo snel mogelijk weer op orde brengen en tegelijkertijd extra geld vrijspelen voor investeringen in veiligheid, wegen en onderwijs.

Lees meer

Herman van Santen kandidaat op VVD advieslijst

VERKIEZINGEN; geplaatst op donderdag 8 april 2010

Vandaag 8 april is de ledenraadpleging begonnen voor de VVD-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni. Tot 15 april kunt u, als VVD-lid, uw eigen voorkeursvolgorde aangeven. U ontving daarvoor al een oproepbrief en een overzicht met alle kandidaten. 


Herman van Santen uit Gorinchem staat o.a. op deze advieslijst.

Lees meer

Collegevorming Giessenlanden

VERKIEZINGEN; geplaatst op dinsdag 16 maart 2010

De fractie van de VVD Giessenlanden heeft de afgelopen week oriënterende gesprekken gevoerd met de fracties van de PvdA, CDA, CU en SGP over de vorming van een nieuw College van B en W. Na het fractieoverleg van gisteravond heeft de VVD besloten het overleg voort te zetten met de fracties van het CDA en de SGP.

Lees meer

En... nu aan het werk

VERKIEZINGEN; geplaatst op vrijdag 12 maart 2010

Het resultaat van de uitslag is dat de VVD-fractie voor de periode 2010-2014 bijna is verdubbeld. Bestuur en fractie van de VVD willen ook langs deze weg de kiezers bedanken voor het geschonken vertrouwen. De verkiezingen zijn geweest en dat wil zeggen dat het nu tijd is om aan het werk te gaan; tijd om de slogan ‘VVD duidelijk en betrouwbaar’ waar te maken.

Lees meer

Collegevorming Giessenlanden in verkennende fase

VERKIEZINGEN; geplaatst op maandag 8 maart 2010

De VVD Giessenlanden houdt deze week (tussen twee raadsvergaderingen door) onder leiding van lijsttrekker Jan de Groot oriënterende gesprekken met de PvdA, het CDA, de CU en de SGP. Er wordt met vertegenwoordigers van alle partijen apart gesproken

Lees meer

Uitslag van de GR2010 gemeenteraadsverkiezing

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 7 maart 2010

Cijfers, cijfers, cijfers en cijfers

van de gemeenteraadsverkiezing GR2010

Lees meer

Jan de Groot, VVD-stemmers bedankt

VERKIEZINGEN; geplaatst op vrijdag 5 maart 2010

Wat een fantastische uitslag hebben jullie de VVD Giessenlanden bezorgd. Vijf zetels en 30 % van de stemmen. Daarmee werd de VVD verreweg de grootste partij in Giessenlanden.

Lees meer

Ervaringen met kiezers

VERKIEZINGEN; geplaatst op woensdag 3 maart 2010

Wat schrijft een lid van een stembureau in zijn dagboek op de datum van 3 maart 2010? Ervaringen met kiezers.

Lees meer

Column van lijst 2 GR2010: Ondernemen

VERKIEZINGEN; geplaatst op zaterdag 27 februari 2010

Bij bouwactiviteiten, bij het winkelen, bij reparaties, bij dienstverlening enz. enz. realiseer je je steeds weer hoe belangrijk het midden- en kleinbedrijf is voor het wel en wee in onze gemeente. De aanwezigheid van deze ondernem(ers)ingen is essentieel voor de vitaliteit en leefbaarheid van Giessenlanden.

Lees meer

Column van lijst 2 GR2010: Realistisch ambitieus!

VERKIEZINGEN; geplaatst op zaterdag 27 februari 2010

Het College van B en W van Giessenlanden heeft de afgelopen jaren uitgeblonken in het uitbesteden van externe onderzoeken en het inhuren van allerlei externe deskundigen. Dat geldt voor bijna alle lopende projecten zoals groenvoorziening, verkeersplan, plan Arkel, fietsbrug Giessen-Oudekerk, plan Giessenburg, wozoco’s enz., enz. Vraag is natuurlijk waarom dit allemaal nodig is?

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap