VERKIEZINGEN

Meer actuele informatie kunt u vinden op onze nieuwe website www.vvdmolenlanden.nl

Hier onder vindt u over dit onderwerp een overzicht van alle gepubliceerde (pers)berichten. Wilt u een bericht lezen, klik dan op een van de teksten of zoek via het zoekprogramma op trefwoord(en);

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Verschil VVD en PvdA al tien zetels

VERKIEZINGEN; geplaatst op woensdag 2 juni 2010

Ruim een week voor de verkiezingen bedraagt het gat tussen de VVD en de PvdA al tien zetels. Het verschil met het CDA is zelfs opgelopen tot 14 zetels. Dit blijkt uit de Politieke Barometer van dinsdag 1 juni. Het CDA en de PvdA dalen beide een zetel, terwijl de VVD zich handhaaft op 38 zetels.
 

Lees meer

VVD zet opmars gestaag voort

VERKIEZINGEN; geplaatst op maandag 31 mei 2010

Afgelopen week is er weinig veranderd. Volgens de laatste peiling dalen de PvdA en het CDA beide één zetel en komen respectievelijk uit op 29 en 25 zetels. De VVD versterkt haar koppositie en komt uit op 38 zetels.

Lees meer

Herman van Santen kandidaat Tweede Kamer

VERKIEZINGEN; geplaatst op maandag 31 mei 2010

Oud-wethouder Herman van Santen is in de landelijke politiek beland. Hij staat voor de Tweede Kamerverkiezingen op de 73ste plaats bij de VVD, als een echte lijstduwer. Hij is de enige kandidaat uit de provincie, alle anderen komen uit de grote steden. Met 13.000 à 17.000 voorkeurstemmen wil Herman van Santen zeker zijn kamerzetel opeisen.
 

Lees meer

VVD in peiling nu de grootste

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 23 mei 2010

De VVD stijgt voor de achtste keer op rij in de Politieke Barometer. In de week dat Neelie Kroes bekend maakte beschikbaar te zijn als premierkandidaat, komen de liberalen uit op 36. Een verbetering van vier zetels ten opzichte van vorige week. De VVD is nu de grootste partij in de Politieke Barometer.

Lees meer

Belangrijke informatie stemmen bij verkiezingen

VERKIEZINGEN; geplaatst op zaterdag 22 mei 2010

Een andere kiezer machtigen.
Als u niet zelf kunt gaan stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni, mag een andere kiezer dat voor u doen.

Lees meer

VVD en PvdA even groot in peiling De Hond

VERKIEZINGEN; geplaatst op vrijdag 7 mei 2010

De VVD en de PvdA zijn even groot in de peiling van Maurice de Hond. Beide partijen staan nu op 33 zetels. De VVD won de afgelopen week één zetel, D66 verloor er één en staat nu op elf zetels.

Volgens De Hond is het vertrouwen in PvdA-leider Job Cohen sinds zijn aantreden aan het dalen. Het kwam van 5.9 en staat nu op 5.3. VVD-leider Mark Rutte is naar 5.2 gestegen en premier Jan Peter Balkenende is naar 4.4 gestegen.

Lees meer

Peiling: VVD nu groter dan het CDA

VERKIEZINGEN; geplaatst op vrijdag 30 april 2010

In de Politieke Barometer van deze week gaat de VVD het CDA voorbij.

De VVD is nu met 30 zetels de grootste partij aan de rechterzijde van het politieke spectrum. Dit is een belangrijke positie in de strijd om regeringsmacht. De VVD wordt aantrekkelijk voor strategische, rechtse kiezers die niet willen dat de PvdA de grootste partij wordt.

Lees meer

Orde op zaken: VVD Verkiezingsprogramma

VERKIEZINGEN; geplaatst op zaterdag 10 april 2010

De VVD wil Nederland door de crisis loodsen. De partij deinst daarom niet terug voor de noodzakelijke hervormingen om orde op zaken te stellen in Nederland. De VVD wil de belastingen op werken en ondernemen verlagen, de staatsfinanciën zo snel mogelijk weer op orde brengen en tegelijkertijd extra geld vrijspelen voor investeringen in veiligheid, wegen en onderwijs.

Lees meer

Herman van Santen kandidaat op VVD advieslijst

VERKIEZINGEN; geplaatst op donderdag 8 april 2010

Vandaag 8 april is de ledenraadpleging begonnen voor de VVD-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni. Tot 15 april kunt u, als VVD-lid, uw eigen voorkeursvolgorde aangeven. U ontving daarvoor al een oproepbrief en een overzicht met alle kandidaten. 


Herman van Santen uit Gorinchem staat o.a. op deze advieslijst.

Lees meer

Collegevorming Giessenlanden

VERKIEZINGEN; geplaatst op dinsdag 16 maart 2010

De fractie van de VVD Giessenlanden heeft de afgelopen week oriënterende gesprekken gevoerd met de fracties van de PvdA, CDA, CU en SGP over de vorming van een nieuw College van B en W. Na het fractieoverleg van gisteravond heeft de VVD besloten het overleg voort te zetten met de fracties van het CDA en de SGP.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap