VERKIEZINGEN

Foto van de eerste vijf kandidaten (lijst 1) voor de gemeenteraadsverkiezingen GR2014 op 19 maart 2014

Hier onder vindt u over dit onderwerp een overzicht van alle gepubliceerde (pers)berichten. Wilt u een bericht lezen, klik dan op een van de teksten of zoek via het zoekprogramma op trefwoord(en);

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kandidatenlijst VVD voor de Tweede Kamer

VERKIEZINGEN; geplaatst op vrijdag 29 juni 2012

De VVD-leden hebben via een ledenraadpleging de advieslijst van het Hoofdbestuur voor de kandidaten voor de Tweede Kamer ongewijzigd vastgesteld. De leden steunden daarmee de keuze voor ervaren mensen met bewezen kwaliteit die klaar zijn voor de opdracht die de VVD Tweede Kamerfractie de komende periode heeft.

Lees meer

Mark Rutte lijsttrekker VVD

VERKIEZINGEN; geplaatst op zaterdag 5 mei 2012

Mark Rutte is de lijsttrekker van de VVD voor de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september. Het hoofdbestuur droeg Mark Rutte vorige week voor en de VVD-leden stelden geen tegenkandidaat.

Lees meer

Cijfers Provinciale Statenverkiezingen van 2 maart 2011

VERKIEZINGEN; geplaatst op zaterdag 5 maart 2011

Uitslag Provinciale Staten van Zuid-Holland (PS2011) voor de gemeente Giessenlanden.

Lees meer

Provinciale Statenverkiezingen, Iedere stem telt!

VERKIEZINGEN; geplaatst op dinsdag 22 februari 2011

De verkiezingen van provinciale staten gaan ergens over: over onze provincie Zuid-Holland én over de Eerste Kamer want de Statenleden kiezen de leden van de Eerste Kamer.

 Twee goede redenen om te gaan stemmen.

Lees meer

Provinciale Statenverkiezingen Zuid-Holland 2011

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 13 juni 2010

Op 27 mei jl. is door de centrale ledenvergadering van de ProvincieCentrale Zuid-Holland het kaderstellend advies voor de Provinciale Statenverkiezingen Zuid-Holland 2011 vastgesteld. Daarin is bepaald, dat de lijsttrekker voor deze verkiezingen apart wordt aangewezen, en wel via een centrale ledenvergadering van de ProvincieCentrale.

Lees meer

Cijfers, Uitslag Tweede-Kamerverkiezingen 2010

VERKIEZINGEN; geplaatst op donderdag 10 juni 2010

Het is gelukt! We zijn voor het eerst in de historie van onze partij de grootste van Nederland geworden! U heeft als kiezer een belangrijke bijdrage geleverd aan deze historische dag.

Lees meer

Spanning neemt toe

VERKIEZINGEN; geplaatst op dinsdag 8 juni 2010

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen peilen verschillende organisaties het stemgedrag in Nederland. De  gerenommeerde peilers zijn; TNS NIPO, Synovate en Maurice de Hond. Het overzicht van de peilingen, per 8 juni, ziet er als volgt uit:

Lees meer

Verschil VVD en PvdA al tien zetels

VERKIEZINGEN; geplaatst op woensdag 2 juni 2010

Ruim een week voor de verkiezingen bedraagt het gat tussen de VVD en de PvdA al tien zetels. Het verschil met het CDA is zelfs opgelopen tot 14 zetels. Dit blijkt uit de Politieke Barometer van dinsdag 1 juni. Het CDA en de PvdA dalen beide een zetel, terwijl de VVD zich handhaaft op 38 zetels.
 

Lees meer

VVD zet opmars gestaag voort

VERKIEZINGEN; geplaatst op maandag 31 mei 2010

Afgelopen week is er weinig veranderd. Volgens de laatste peiling dalen de PvdA en het CDA beide één zetel en komen respectievelijk uit op 29 en 25 zetels. De VVD versterkt haar koppositie en komt uit op 38 zetels.

Lees meer

Herman van Santen kandidaat Tweede Kamer

VERKIEZINGEN; geplaatst op maandag 31 mei 2010

Oud-wethouder Herman van Santen is in de landelijke politiek beland. Hij staat voor de Tweede Kamerverkiezingen op de 73ste plaats bij de VVD, als een echte lijstduwer. Hij is de enige kandidaat uit de provincie, alle anderen komen uit de grote steden. Met 13.000 à 17.000 voorkeurstemmen wil Herman van Santen zeker zijn kamerzetel opeisen.
 

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap