VERKIEZINGEN

Foto van de eerste vijf kandidaten (lijst 1) voor de gemeenteraadsverkiezingen GR2014 op 19 maart 2014

Hier onder vindt u over dit onderwerp een overzicht van alle gepubliceerde (pers)berichten. Wilt u een bericht lezen, klik dan op een van de teksten of zoek via het zoekprogramma op trefwoord(en);

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Column van lijst 1 GR2014, Ondernemen in Giessenlanden

VERKIEZINGEN; geplaatst op vrijdag 31 januari 2014

Zaterdagochtend, ik ben net terug van een rondje hardlopen. Wat hebben we hier toch een mooi landschap. Die schapenkopjes in de mist, het blijft een prachtig gezicht. Ik ben blij dat we 20 jaar geleden uit de stad zijn vertrokken, om hier te werken en wonen

Lees meer

Column van lijst 1 Gr2014, 'Digitale overheid'

VERKIEZINGEN; geplaatst op zaterdag 25 januari 2014 door Fractievoorzitter

Inloggen bij de gemeente, een link naar de website van het Kadaster om het perceel aan te duiden, ergens aanklikken hoe hoog en breed het ongeveer wordt, en hop, binnen vijf minuten is de vergunningaanvraag voor een nieuw schuurtje ingediend.

Lees meer

Column van lijst 1 GR2014, 'De vitale burger'

VERKIEZINGEN; geplaatst op donderdag 23 januari 2014 door Fractievoorzitter

Wie niet beweegt staat stil. Een constatering zoals onze voetbalprofessor Johan Cruijff dit in zijn geroemde vocabulaire analyses uitspreekt. Stilstand is je in een verliezende rol plaatsen,

Lees meer

Column van lijst 1 GR2014: 'Lokale belastingen'

VERKIEZINGEN; geplaatst op woensdag 15 januari 2014

Geboren en getogen in één van de Giessenlandse dorpen woon ik daar nog altijd met plezier. Voldoende voorzieningen bij de hand, en wat er niet is dat is wel binnen een redelijke straal te vinden.
 

Lees meer

Uw Giessenlanden in 2014 - 2018

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 12 januari 2014

We staan aan de vooravond van een nieuw vierjarige ‘regeerperiode’ van de gemeenteraad en het college. De toekomst laat zich moeilijk voorspellen, wel weten we als VVD Giessenlanden hoe we die toekomt tegemoet willen treden.

Lees meer

Column van lijst 1 GR2014: 'Lezen en logistiek'

VERKIEZINGEN; geplaatst op vrijdag 3 januari 2014

De biebvoorziening zal ‘morgen’ heel anders zijn! Behoeften veranderen, en daarop zullen we moeten anticiperen. Met z’n allen kunnen we het ondernemend en samenredzaam oplossen.

Lees meer

VVD kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen 2014

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 10 november 2013

De afdeling Giessenlanden heeft op 6 november 2013 de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014 vastgesteld. Bert Snoek is lijsttrekker van de VVD in Giessenlanden. De VVD krijgt in Giessenlanden lijstnummer 1 en telt in totaal 25 kandidaten.

Lees meer

Bert Snoek, Wat is de kern c.q. wat is de essentie?

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 10 november 2013

Presentatie van fractievoorzitter Bert Snoek tijdens de ledenvergadering van 6 november jl. over het verkiezingsprogramma VVD Giessenlanden 2014-2018.

Lees meer

Bert Snoek Lijsttrekker VVD Giessenlanden

VERKIEZINGEN; geplaatst op donderdag 7 november 2013

Fractievoorzitter Bert Snoek is lijsttrekker van de VVD in Giessenlanden voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. De ledenvergadering van de VVD stelde ook het verkiezingsprogramma met de titel ondernemend & samenredzaam’ vast.

Lees meer

Het is weer gelukt; VVD blijft de grootste!

VERKIEZINGEN; geplaatst op zaterdag 15 september 2012

Wat een resultaat! Met ruim 2,4 miljoen stemmen heeft Nederland de VVD voor de tweede keer op rij de grootste partij van het land gemaakt. Nooit eerder gunde de kiezer de VVD zoveel zetels. We mogen dit resultaat met recht een historische overwinning noemen. 

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap