VERKIEZINGEN

Foto van de eerste vijf kandidaten (lijst 1) voor de gemeenteraadsverkiezingen GR2014 op 19 maart 2014

Hier onder vindt u over dit onderwerp een overzicht van alle gepubliceerde (pers)berichten. Wilt u een bericht lezen, klik dan op een van de teksten of zoek via het zoekprogramma op trefwoord(en);

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6 7

Martin van Rossum, kandidaat uit de regio voor de Provinciale Staten

VERKIEZINGEN; geplaatst op woensdag 11 maart 2015

Mijn jonge leeftijd is van belang in de provincie! Ik wil mij daar inzetten voor ondernemers die willen uitbreiden, bijvoorbeeld de maritieme industrie in de Alblasserwaard. Daarnaast wil ik belastingverhoging voorkomen door de provinciale overheid zo klein mogelijk te houden.

Lees meer

Waterschapsverkiezing 2015 en onze eeuwenlange relatie met het water

VERKIEZINGEN; geplaatst op dinsdag 10 maart 2015 door Bestuur

Wij willen natuurlijk allemaal beschermd zijn tegen overstromingen; de rivieren in onze delta blijven onberekenbaar. Daarom worden onze dijken, sluizen en stuwen periodiek getoetst. Bij de laatste toetsing is ongeveer 700 km waterkering in Nederland afgekeurd. Hiervan ligt een groot deel in ons rivierengebied!

Lees meer

Peter van den Bosch kandidaat voor Waterschap Rivierenland

VERKIEZINGEN; geplaatst op maandag 16 februari 2015 door Bestuur

Tegelijkertijd met de Provinciale Staten verkiezingen zijn er op 18 maart verkiezingen voor uw waterschapsbestuur. Namens de VVD is Peter van den Bosch, uit Giessenburg, kandidaat voor het bestuur van Waterschap Rivierenland.

Lees meer

Kleine plus bij verkiezingen Europees Parlement

VERKIEZINGEN; geplaatst op maandag 26 mei 2014

Gisteravond werd de voorlopige uitslag van de verkiezingen van het Europees Parlement bekendgemaakt. De VVD behaalde landelijk twaalf procent van de stemmen. Dat is een kleine plus ten opzichte van de vorige verkiezingen in 2009 en we behouden drie zetels. Zie ook de uitslagen uit de AV-regio.

Lees meer

Coalitieakkoord, Giessenlanden vitaal: samenwerken tot in de kern!

VERKIEZINGEN; geplaatst op dinsdag 22 april 2014

CDA, VVD en SGP hebben een coalitieakkoord gesloten met als motto: ‘Giessenlanden vitaal: samenwerken tot in de kern!’ In het akkoord geven de partijen aan dat door maatschappelijke en economische ontwikkelingen een omslag in denken nodig is. Hierbij is de zelfredzaamheid van burgers en de ‘samenredzaamheid’ van de samenleving leidend.

Lees meer

Bert Snoek wethouder VVD Giessenlanden

VERKIEZINGEN; geplaatst op maandag 14 april 2014

CDA, VVD en SGP zijn voornemens om op donderdag 24 april het coalitieakkoord voor te leggen aan de gemeenteraad tijdens een extra raadsvergadering. In die raadsvergadering zullen ook de wethouders en de nieuwe raadsleden worden geïnstalleerd.

Lees meer

Opstellen van coalitieakkoord begint volgende week

VERKIEZINGEN; geplaatst op donderdag 27 maart 2014

Het CDA heeft in de afgelopen week met alle fracties gesproken over de vorming van een nieuwe coalitie voor de raadsperiode 2014-2018. Naar aanleiding van die gesprekken is besloten om met de VVD en de SGP verder in gesprek te gaan.

Lees meer

VVD-stemmers bedankt

VERKIEZINGEN; geplaatst op vrijdag 21 maart 2014

Een tevreden uitslag hebben jullie de VVD Giessenlanden bezorgd. Ondanks een zetel verlies hebben we 4 zetels en 23,1 % van de stemmen. Daarmee werd de VVD, achter de grote winnaar het CDA, de tweede partij in Giessenlanden.

Lees meer

Uitslag van de GR2014 gemeenteraadsverkiezing

VERKIEZINGEN; geplaatst op vrijdag 21 maart 2014

CIJFERS, CIJFERS, CIJFERS, CIJFERS

GR2014

Giessenlanden

Lees meer

Column van lijst 1, Uw gemeentebelang?

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 16 maart 2014

Heeft stemmen voor de gemeenteraad wel zin? Die vraag krijg je vaak te horen. De landelijke politiek lijkt immers verreweg de belangrijkste speler te zijn als het gaat om de inrichting en het besturen van Nederland. Toch wordt ons dagelijks leven sterk beïnvloed door het locale bestuur.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap