van het Bestuur

Hieronder vindt u een overzicht van alle berichten en mededelingen van het afdelingsbestuur. Wilt u een mededeling/bericht lezen, klik dan op de tekst.
Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4

Lintje voor Ellen Kist

van het Bestuur; geplaatst op maandag 29 september 2008

Mede door een verhuizing naar Arkel nam Ellen Kist vorige week donderdag afscheid van de Gorcumse gemeenteraad. Tijdens dit afscheid kreeg zij van burgemeester Piet IJssels een Koninklijke onderscheiding uitgereikt.

Lees meer

Hans van Baalen was even in de Waard!

van het Bestuur; geplaatst op zaterdag 31 mei 2008

Donderdagavond 29 mei jl. bezocht Hans van Baalen, lid Tweede Kamer van de VVD, alsmede voorzitter van de Liberale Internationale Groep Nederland en (vice)voorzitter van de Liberale Internationale onze regio Alblasserwaard in Sociëteit De Spijcker in Hardinxveld-Giessendam.

Lees meer

Jaarverslag 2007

van het Bestuur; geplaatst op maandag 26 mei 2008 door Bestuur

Bijgaand plaatsen wij integraal het jaarverslag 2007 van het bestuur van de VVD afdeling Giessenlanden.

Lees meer

Hoogste VVD-onderscheiding voor Gerrie den Braven

van het Bestuur; geplaatst op woensdag 21 mei 2008 door Bestuur

Oud-raadslid Gerrie Den Braven-Naaktgeboren van de gemeente Giessenlanden heeft de hoogste VVD-onderscheiding gekregen. Tijdens de voorjaarsledenvergadering in Odina te Arkel werd zij onderscheiden met de Mr. D.U. Stikker Plaquette. Het onderscheidingsteken met de bijbehorende oorkonde kreeg zij uit handen van de burgemeester van Amstelveen, Mr. Jan van Zanen, tot het weekend van 24 mei, de landelijk voorzitter van de VVD. Hij wordt opgevolgd door de Rotterdamse burgemeester Ivo Opstelten. 

Lees meer

Jan van Zanen komt naar Giessenlanden

van het Bestuur; geplaatst op dinsdag 29 april 2008 door Bestuur

Voordat onze landelijke voorzitter Jan van Zanen op de Algemene-landelijke VVD vergadering van 23 mei in Noordwijkerhout terugtreedt komt hij dinsdagavond 20 mei naar de voorjaarsledenvergadering van de afdeling Giessenlanden.

Lees meer

Charlie Aptroot kiest voor de VVD

van het Bestuur; geplaatst op maandag 29 oktober 2007

Donderdagavond 25 oktober jl. bezocht Charlie Aptroot, lid Tweede Kamer van de VVD, onze regio Drechtsteden/Alblasserwaard in Sociƫteit De Spijcker in Hardinxveld-Giessendam.

Lees meer

Jaarverslag 2006

van het Bestuur; geplaatst op zaterdag 2 juni 2007 door Bestuur

Bijgaand plaatsen wij integraal het jaarverslag van het bestuur van VVD Giessenlanden.

Lees meer

Bert Snoek benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau

van het Bestuur; geplaatst op vrijdag 27 april 2007

Bert Snoek uit Schelluinen heeft vrijdag 27 april uit handen van burgemeester Els Boot een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen.

Lees meer

Politiek Café in Hardinxveld-Giessendam

van het Bestuur; geplaatst op donderdag 15 februari 2007

Op dinsdagavond 27 februari a.s. bezoeken de VVD-ers Ronald Waterman en Paul de Krom de Drechtsteden, 's Avonds spreken Waterman en de Krom in Sociƫteit De Spijcker in Hardinxveld-Giessendam.

Lees meer

koninklijk zilver voor Peter en Kees

van het Bestuur; geplaatst op vrijdag 17 maart 2006

Peter van den Bosch en Kees Vliet hebben donderdag 16 maart bij hun afscheid als lid van de gemeenteraad van Giessenlanden uit handen van burgemeester mevrouw E. Boot een koninklijke onderscheiding ontvangenKoninklijk zilver, Lid van de Orde van Oranje Nassau.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap